aerial Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 :dontfeedtrolls: pwlj :) Niech sobie poszuka i zada jakies konstruktywne pytanie PO szczegolowym przeszukaniu forum ewentualnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Moze nie zalozy konta jak dostal 3 dni ZPP za pieprzenie jak polamany. Wybaczcie moj klachtanski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 @aerial Problem w tym, że paradoskalnie chyba to lubię xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 WinRAR ;) Jak coś tam w środku pogrzebiesz, to pewnie znajdziesz co trzeba i zamienisz :] Ja chyba jestem za glupi na to, bo nie mam pojecia, ktore dokladnie linie powinny trafic gdzie... :( jak komus podesle oba pliki na maila, to mi to zrobi? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Daj, spróbuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrewww Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Szczegóło, czyli jak? Wyliczyłem Ci ile DPI potrzebujesz y_Y i podałem modele jakie są warte uwagi. Jeszcze raz? Copperhead odpada - jest gorszy niż twoja obecna mysz, niższe szybkości maksymalne, najgorsza markowa mysz laserowa. Krait, Diamondback - niezłe myszy, w środku mają obie to samo. MX518 - nieco wyższe szybkości maksymalne, ale i tak nigdy jej nie osiągniesz przy takiej grze. Coś jeszcze? To wszystko jest dostępne na forum, 15 sekund by Ci zajęło znalezienie informacji na ten temat. Wybieraj z tych myszy, taką, która będzie najepiej Ci odpowiadać kształtem. ''W trybie 1800DPI: brak akceleracji do 3.92 m/s, "lot w kosmos" ;-) przy 4.40 m/s.'' o co w tym chodzi ?? twoje slowa zaczerpniete z recencji deathadder'a http://overclock.pl/Articles/Show/Id/74,5,5,cos_na_koniec co jest lepsze deathadder czy copperhead ?? a i co to jest akceleracja natywna ?? prosze o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 To już jest nieatualne ;] Wszystko jest poprawione w DeathAdderze. DeathAdder to obecnie najlepsza mysz na rynku. Copperhead - najgorsza z fimowych ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrewww Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 To już jest nieatualne ;] Wszystko jest poprawione w DeathAdderze. DeathAdder to obecnie najlepsza mysz na rynku. Copperhead - najgorsza z fimowych ;] ''W trybie 1800DPI: brak akceleracji do 3.92 m/s, "lot w kosmos" przy 4.40 m/s.'' a co chodzi z tymi ms ? i co to jest akceleracja natywna ? pwlj wykaż sie swoja wiedzą :rulez: bo mnie to bardzo interesuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Akceleracja natywna - "wbudowane" w mysz przyśpieszenie kursora No a te metry na sekundę, to dotyczą maksymalnych predkości myszy - 3.93 m/s bez akceleracji wstecznej, 4.40 maksymalna prędkość, przy której mysz w ogóle reaguje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 a co chodzi z tymi msA to w szkołach już nie uczą co to są "metry na sekunde"? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gura Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) proste pytanie : Lognetmedia Icon czy Intellimouse Explorer 3.0 <_< , jeszcze tak czytam i czytam recenzje to dodam do tego Creative Fatal1ty 1010 podkladke jaka dobralem to SteelPad QcK lub Corepad Eyepad Standard - ktoras z nich powinna mi wystarczyc ?! B-) Edytowane 1 Lipca 2007 przez gura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Zależy w co grasz i na jakiej czułości (w ile cm wykonujesz obrót o 360'). Nikt Ci tutaj nie wywróży jaka mysz bedzie dla Ciebie najlepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejay999 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) panowie (i panie) jakaś dobra mycha bezprzewodowa do internetu. bez bajerów. max cena to taka za ile stoi LX7. propozycja: http://www.allegro.pl/item211801727_micros..._gwarancja.html Edytowane 2 Lipca 2007 przez deejay999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanjuro Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Mnie tu dawno nie było ;)* Nie wiem czy ktoś pisał o tym (przynajmniej w wyszukiwarce forumowej nic na ten temat nie ma) ale: A4Tech wypuszcza nowe myszy z serii X7. Są to: X-755FS którą wyróżnia przycisk z padem 4-kierunkowym zamiast dwóch bocznych przycisków, X-766FS którą wyróżnia Klimatyzacja :shock: , Pozatym obydwie myszy mają: 5 rozdzielczości 400, 800, 1200, 1600, 2000 (więcej info wydarłem od chinczyków: technologia LEDowa, sensor ADNS-3080 - niestety tylko 2 rozdzielczości fizyczne :( , jeżeli dobrze zrozumiałem to jakiś patent mają z interpolacją :| ), wkońcu podkręcony USB do 500Hz :D , rolka 4-kierunkowa, Jak widać na zdjęciach X-755FS ma przycisk 3fire po lewej stronie myszki, a X-766FS tam gdzie był tyle że mniejszy, w obydwu mychach już bardziej przyzwoity ten nieszczęsny przycisk ;) . X-766FS pomału nabiera kształtów Logitecha :P . Tym razem o wybranej rozdzielczości świadczy podświetlenie przycisku rozdzielczości. Wielkość myszek nieznana. * Trochę spraw miałem na głowie, ale mam nadzieję że od sierpnia wrócę do pracy nad VMouseBenchmarkiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrewww Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) co to za wynalazek :P ciekawe czy w tej nowej wersji wystepuje interpolacja ? troszke sie postarali bo w X-755FS pracuje na 500 hz niezly bajer z ta klimą Edytowane 2 Lipca 2007 przez Andrewww Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanjuro Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 co to za wynalazek :P ciekawe czy w tej nowej wersji wystepuje interpolacja ? troszke sie postarali bo w X-755FS pracuje na 500 hz niezly bajer z ta klimą No i widzisz nie czytasz dokładnie postów. Wyraznie napisałem (X-766FS jest na stronie chińskiej opisane dokładniej), że obydwie najprawdopodobniej są na sensosze ADNS-3080, tak więc tylko 400 i 1600 są rozdzielczościami fizycznymi, reszta (800, 1200, 2000) są interpolowane. I OBYDWIE mają USB na 500Hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 http://www.allegro.pl/item213349107_x_750_...f_snake_ss.html Czy ktoś miał doczynienia z tą myszką? Patrząc, to na moje potrzeby wystarcza. Pytanie: Czy ona świeci? Tzn jej rolka? Bo miałem u kolegi myche gdy się zmieniało czułość to rolka wtedy świeciła innym kolorem. Czy w tym przypadku jest tak samo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Czy ta myszka nadaje się w ogóle? Czesto gram w coda2 przez sieć i potrzeba mi dobrej myszki w DOBREJ cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 1. Nie ;) 2. X-718-BF (jeśli tania ma być) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) wmo 11a - tanie i dobre - chociaż znawcą to ja nie jestem ;) Akceleracja oczywiście wyłączona?Jeżeli o mnie chodzi to tak, mousefix.reg wgrany [; @up to nie do Ciebie ;p mousefix śmierdzi ;p Heh ale co - nie lubisz go - po prostu na nim grać - czy masz jakieś inne argumenty przeciw - bo mi się np fajnie na nim pyka [; Edytowane 10 Lipca 2007 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) WMO 1.1a FTW! Zależy na jakich czułościach grasz itp Tutaj mam kalkulator http://techworks.pl/chors/calc.php Wypełnij i zobacz ile DPI potrzebujesz. Akceleracja oczywiście wyłączona? EDIT: @up to nie do Ciebie ;p mousefix śmierdzi ;p Edytowane 10 Lipca 2007 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 http://mikofoto.net/ae/calculator2.php Ten jest nawet lepszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Ty weź go lepiej umieść w pierwszym poście :P btw za dużo zbędnego stuffu masz tam imo :P xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Przyszedl czas na wymiane G5 , ktorym bardzo dobrze mi sie pracowalo i gralo , ale pojawil sie problem z rolka i niestety musze ja wymienic na cos innego . Co proponujecie ? Dalej Logitech'a tylko np zmienic na MX518 ? A moze razer ? Cena nie gra roli , chce miec sprzet , ktory bedzie bezproblemowy a przede wszystkim posiadal bezawaryjna rolke ;) PS. myszka ma pracowac na qck , najlepiej zeby posiadala tak dobre slizgacze jak G5 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) Cena nie gra roli , chce miec sprzet , ktory bedzie bezproblemowy a przede wszystkim posiadal bezawaryjna rolke ;)Jeśli jesteś mocno uwiązany z kształtem tego G5 to chyba jedyny sensowny wybór to MX518 Mi swoją drogą szkoda byłoby płacić po 200 PLN za mysz ( podczas gdy te Razery i Logitechy są warte max 50% z tego ). Pewnie gdyby A4tech X 718 BF kosztował 200 PLN to byłby przychylniej traktowany przez snobów. ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Doszedłem do wniosku że przycisk 3xFire w A4tech jest świetnym pomysłem - idealnie to widać w rozgrywkach Battlefield 2 + pistolet lub trójstrzałowy karabin medyka lub w grze Hitman + pistolet ... strzela się jak z karabinu maszynowego co daje przewagę ... choć z drugiej strony czy to przypadkiem nie zakrawa na cheaterstwo ? Edytowane 12 Lipca 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Ja nie wiem , czy wy na glowy poupadaliscie czy to moze wplyw wakacji... To juz czlowiek nawet w odpowiednich tematach nie moze zadac pytania , bo zaraz zostanie wyzwany od snobow ? :huh: Kyle, chce miec dobra myszke i nie oszczedzac na niej , masz jakis problem do tego ? Jesli nie to daruj sobie tego typu komentarze bo wychodzisz w tym momencie na osobe , ktora to boli a chyba nie mam racji prawda ? Skoro ten A4 Tech to taka dobra mysz a ja o tym nie wiem (bo przeciez po to tutaj pisze zeby otrzymac odpowiedz) to dlaczego mi jej nie mogles polecic tylko starasz sie byc zabawny ? btw : czytac potrafisz ? Czy ja gdzies napisalem , ze szukam "ladnej" myszki czy moze napisalem , ze szukam dobrego sprzetu ? Za bardzo wszystko bierzesz do siebie ;) ps. jedynie z tą diamentową myszką przesadziłem ( przepraszam ) - a reszta to moje zdanie globalne/ogólne i taka jest prawda ps2. to co związane z diamentową usunąłem - niepotrzebne to było Edytowane 12 Lipca 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Heat Badz el0 kup razera/creative'a xD A powazniej jak starczy Ci 400 dpi :ph34r: to ie. :wink: Rozmarowo x7xx by chyba Cie dobil po G5 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Moze mi tez udzielaja sie wakacje , tak czasem bywa :lol: W takim razie peace bracie ;) Napisz mi tylko czy ten A4tech to rzeczywiscie taki dobry sprzet bo akurat w poblizu mam sklep w ktorym moge go sobie odebrac osobiscie . Przypominam sobie jakis test tego urzadzenia i chyba wypadl niezle ale zawsze opinia kogos kto tego uzywa jest dla mnie wazniejsza . EDIT : usunalem tego poprzedniego posta ;) Najchetniej kupilbym znowu G5 , dobija mnie mysl , ze znowu bede musial tydzien spedzic na dopasowywaniu ustawien <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Moze mi tez udzielaja sie wakacje , tak czasem bywa :lol: W takim razie peace bracie ;) Napisz mi tylko czy ten A4tech to rzeczywiscie taki dobry sprzet bo akurat w poblizu mam sklep w ktorym moge go sobie odebrac osobiscie . Przypominam sobie jakis test tego urzadzenia i chyba wypadl niezle ale zawsze opinia kogos kto tego uzywa jest dla mnie wazniejsza .Cóż - jako pedant i człowiek który oddał np. Saitek Gaming Mouse ( po 1 dniu ), posiadał Logitech MouseMan Wheel kilka lat i wymienił po kilku m-c A4tech X-718F na A4tech X-718BF stwierdzam że ten A4tech 718 BF jest rewelacyjny ... ALE uwaga - nie wiem jak się poczujesz kiedy przesiądziesz się z G5 na 718BF - to zupełnie inny kształt .... z drugiej strony "no risk no fun" :wink: peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...