westsajd Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 (edytowane) viśta ultimate x64, fix wg. instrukcji http://www.puttputt.ca/?p=188, to chyba cpl'owski paczer. edit: zmieniłem fixa na jakiegoś iq (http://rapidshare.com/files/100900912/iQ_Vista_Mouse_Fix.zip.html), nie działało, wgrałem jeszcze raz fixa z cpla i wydaje się być ok. Edytowane 8 Lipca 2008 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Oki, to ja mam pytanko: posiadam mychy logitecha v450 i vx revolution. V450 jest na dwie baterie a revolution na jedną, a pytanie jest odnośnie długości czasu działania. Mam dziwne wrażenie że jak je wyłączam po pracy, to baterie szybciej się wyczerpują :/ Wiem że to dziwne :D ale mnie to irytuje. Czy Wy wyłączacie swoje myszki?? Co radzicie na takie cuś?? Wyłączać czi nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Czy nie używacie myszek bezprzewodowych?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Ja nie używam - zbyt problematyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Padł mi MX500 tzn. lewy przycisk załapuje raz na 3-5 kliknięć . I tu moje pytanie czy kupic MX518 czy MS IE 3.0 Gram głownie w COD-a 2 na multi na średnim sensie oraz inne fps-y ale tylko SP . MX500 był dla mnie super myszka z chęcią kupiłbym jeszcze jedną taka niestety nie ma :sad: A co za problem wymienić przycisk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 A co za problem wymienić przycisk? Okazało się ,że wystarczyło mysz rozkręcić i ja przeczyścić . I działa OK , ale mało tego wysłałem maila do centrali Logitecha że mysz padła kupiłem ją w 2004 w Holandii oczywiście nie miałem żadnego paragonu. Oni mi na to ,żebym podał nr seryjne i w zamian przysłali nowiutką G5 całkowicie za darmo :razz: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 (edytowane) loool, też tak chce :D logi jednak solidna firma ;] Edytowane 15 Lipca 2008 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Dokładnie sam byłem w lekkim szoku :razz: .Najpierw wysłałem maila do polskiego serwisu Logitech (Fix It) to jak cenę za serwis krzyknęli to już myślałem nad zakupem nowej mychy. Jednak coś mnie tknęło i napisałem do Logi do centrali i rezultaty są . Imho dbają o klienta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pion Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Muszę i ja do Logitecha napisać. Bo mi linieje G9. Zaczyna złazić warstwa gumy z nakładki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Hmm macie moze wyprobowane jakies dobre dokladne myszki do laptopa ? No bo powiedzmy nowy mX 518 do stacjonarki i stary z wykreconym ciezarkiem do laptopa jest jakas opcja, ale to troche duze do noszenia z netbookiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 w jaki sposób sa problematyczne?? Bo ja jeszcze żadnych problemów nie zauważyłem a juz dość długo siedzę z myszkami bezprzewodowymy, tylko irytuje mnie czy ję wyłączać czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 w jaki sposób sa problematyczne?? Bo ja jeszcze żadnych problemów nie zauważyłem Nie masz malutkich dzieci ..... :rolleyes: Przejdzie taka dziecina obok biurka, po czym szukasz myszki po całym domu. <_< A jak wisi na kablu, to nigdzie nie pójdzie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Okazało się ,że wystarczyło mysz rozkręcić i ja przeczyścić . I działa OK , ale mało tego wysłałem maila do centrali Logitecha że mysz padła kupiłem ją w 2004 w Holandii oczywiście nie miałem żadnego paragonu. Oni mi na to ,żebym podał nr seryjne i w zamian przysłali nowiutką G5 całkowicie za darmo :razz: :razz: Cos czuje ze sie posypie lawina maili z pl do centrali Logitecha, a allegro zaleje fala tanich G5.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) Oki, to ja mam pytanko: posiadam mychy logitecha v450 i vx revolution. V450 jest na dwie baterie a revolution na jedną, a pytanie jest odnośnie długości czasu działania. Mam dziwne wrażenie że jak je wyłączam po pracy, to baterie szybciej się wyczerpują :/ Wiem że to dziwne :D ale mnie to irytuje. Czy Wy wyłączacie swoje myszki?? Co radzicie na takie cuś?? Wyłączać czi nie?? Mam inny model - Logitech VX Nano (uzywam ja wraz z PCetem). W srodku sa dwa cienkie paluszki AAA. Myszki nie wylaczam - robi to sama po kilku minutach bezczynnosci. Od okolo 26 maja 2008 prauje bez zarzutu na tym samym komplecie baterii. W SetPoint jest info, ze baterie wystarcza jeszcze na 151 dni (80%). Edytowane 18 Lipca 2008 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Jakie są najwyższe ślizgacze teflonowe? Muszą być grubsze od tych czarnych z 718BF [; W myszach 710BF są 0.98mm czyli całkiem grube. W 718BF są 0.54mm suwmiarką mierzyłem. Koło 1mm muszą mieć ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Panowie mam do was pytanie szukam myszki do 150zł: Razer Deathadder Logitech MX518 To moi faworyci ale możecie mi polecić jaka podkładka była by do nich najlepsza?? SteelSeries QcK Razer eXactMat Razer Destructor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 To moi faworyci ale możecie mi polecić jaka podkładka była by do nich najlepsza?? SteelSeries QcK Razer eXactMat Razer Destructor sharkoon 1337 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Jakie ślizgacze będą najlepsze do MX518? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garrett76 Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 (edytowane) Ciekawa recenzja nowych myszek a4techa: http://otstrel.ru/vbb/showthread.php?t=37516 lub z tlumaczeniem - co ciekawe są filmiki. Czyzby następca budzetowej 718(bF)? :) oprogramowanie tez wydaje sie niebanalne: szkoda ze myszy niedostępne w pl:( Edytowane 30 Lipca 2008 przez garrett76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 O dostępność bym się nie martwił - "nadejdzie". Mnie martwi cena ... przewiduję że może być Razerowo-Logitechowska :wink: (widywałem jakieś info ~50$-50€ ... powiedzmy optymistycznie 125 PLN. Jest kolejna sprawa która mnie ciekawi ... jaka będzie realna rozdzielczość tych myszy. X-7 jak dowiodłem ma nieco wyższą podaną rozdzielczość niż faktycznie jest (model X-718 miał 1700-1800 dpi w trybie 1600 dpi .... tryb 2000 był już interpolowany więc nie warto nawet podawać wyniku pomiaru) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garrett76 Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 O dostępność bym się nie martwił - "nadejdzie". Mnie martwi cena ... przewiduję że może być Razerowo-Logitechowska :wink:ech? w Niemczech jakieś 20 ojro... plus bonus level dla sprzedawców...hm ~80 zł;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 ech? w Niemczech jakieś 20 ojro... plus bonus level dla sprzedawców...hm ~80 zł;)No mam nadzieję że tak będzie ... może te 50$-50€ to jakaś bardzo przedpremierowa cena była ... nie wiem .... tyle po prostu widziałem i byłem zszokowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Powariowali chyba to ma kabel grubszy niż klawiatura ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 http://www.allegro.pl/item409746422_mega_n...gw24_sklep.html 67 zl - wiec znosnie jak za nowosc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 A optyka jeszcze nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Widzę że ładnie to wygląda mam nadzieje że w naszej Republice Bananowej dostanie te myszy. http://www.x7.cn/en/products.asp?cid=121 Osobiście będę polować na dwa modele optyczne: 718BK http://www.x7.cn/en/product.asp?id=38 albo 710BK http://www.x7.cn/en/product.asp?id=36 Kabel zawsze można zmienić na cienki ze starej mychy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 (edytowane) To kto pierwszy zmierzy realną max rozdzielczość ? ;) (nowego modelu laserowego [3600dpi] i LED [3200dpi]) ps. ciekawe jak z max prędkościami ... szczególnie tego egzemplarza laserowego Edytowane 31 Lipca 2008 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Pewnie skifa jak każdy laser. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Taa led i 3.2k dpi juz widze ta inerpolacje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garrett76 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 jest kolejna: http://www.allegro.pl/item410432953_xl_730...dpi_1000hz.html bez snake-skin i ciezarkow:) Kurcze, ostrzę sobie zęby na 748:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...