mlynos Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 (edytowane) Fajny ten Logitech, tylko że jak napisałeś jest do clawgripu, a ja potrzebuje do finger grip'u. Myślałem nad SideWinder x8 i coś do tego, ale czekam na jakieś inne propozycje Edytowane 21 Lipca 2013 przez mlynos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 (edytowane) Clawgrip i fingergrip to, o ile się nie mylę, prawie to samo, a myszki już na pewno są te same. Edytowane 22 Lipca 2013 przez Dammeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynos Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Ma ktoś inne propozycje co do moich wymagań myszki? Myślałem jeszcze nad Roocat Savu + jakaś podkładka, ale nie wiem co sądzić o tej myszce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 http://www.purepc.pl/klawiatury_i_myszki/wielki_test_myszek_dla_graczy_jaki_model_do_170_zlotychdo tego poczytaj inne recenzje/opinie. Bo do twoich wymagań pasuje prawie każda duża myszka dla graczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynos Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Dzięki Ancient :) Upodobałem sobie Revoltec FightMouse Elite, tylko do tego bym musiał podkładkę. Coś polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Do lasera twarde, gładkie podkładki. Do optyka tylko szmacianki typu QcK. Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirekk Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Na co polecacie zmienić wysłużonego DeathAddera 3G? Przestał działać mi boczny przycisk. Do 200 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AiXen Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zastanawiam się nad kupnem nowej myszki, moja decyzja padła na gigabyte GM 6900, ma ktoś może taką, jakie są wasze opinie na jej temat? Może polecacie jakąś inną w mniej więcej takiej cenie? Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Używa ktoś z Was http://allegro.pl/a4tech-bloody-r8-dla-graczy-duza-podkladka-smycz-i3489574197.html tej myszy? jakieś opinie za? Szukam alternatywy dla m705, wpadło mi dziś coś takiego w oko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 Gdzie kupić oryginalne ślizgi do XAI? Bo dwuklik i jakość ślizgów zaczyna mnie dobijać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 np. https://procpu.pl/produkt/steelseries_xai_oryginalne_slizgacze,502 ale lepiej kup jakieś innej firmy, powinny być lepsze i tańsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 Zamówiłem z Mousekinga. Przelew powinien być już zaksięgowany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Odradzam jakieklowiek zakupy u Mousekinga. Zerowy kontakt, wpłata zaksięgowana a zamówienie do akceptacji i teraz tylko czekam na zwrot kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Ktoś się orientuje czemu myszki Logitech G400 tak znacząco podrożały? Rok temu kupiłem za około 130zł. Niestety padł kabel, czyli standard. Chciałem kupić nową, ale po przejrzeniu różnych sklepów okazuje się, że teraz to wydatek min 200zł. I w sumie nie wiem czy przy kwocie 200zł nie można kupić czegoś lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 G400 da się dostać za ok 150zł (kwestia sklepu). Za to wersja "s" jest na pewno dużo droższa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Chętnie poznam namiary na taki sklep, bo co prawda skąpiec i ceneo pokazuje niższe ceny niż podałem, ale później okazuje się, że towaru już nie ma w ogóle w ofercie, albo nie ma stanów magazynowych, albo cena jest zupełnie inna niż pokazuje wyszukiwarka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 http://www.technotop.pl/akcesoria-laptopy/myszki/logitech-optical-gaming-mouse-g400-p-1567 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Dzięki, ale z wysyłką wyjdzie 180zł, taniej już znalazłem na miejscu. Za dużo sklepów jest w Gdańsku, żeby za przesyłkę płacić. Chyba producenty podniósł cenę żeby ją zbliżyć do G400s :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Logitechy z końcówką 's' to w ogóle jest jakiś sprzedażowy dziwoląg - cena w sklepach internetowych jest równa tej sugerowanej przez producenta. Pewnie nie obniżą jej do momentu, jak pozbędą się wszystkich poprzednich modeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Ktoś się orientuje czemu myszki Logitech G400 tak znacząco podrożały? Rok temu kupiłem za około 130zł. Niestety padł kabel, czyli standard. Chciałem kupić nową, ale po przejrzeniu różnych sklepów okazuje się, że teraz to wydatek min 200zł. I w sumie nie wiem czy przy kwocie 200zł nie można kupić czegoś lepszego. Dostaniesz bez problemu w tej cenie steelseries Sensei RAW ;) Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 I w sumie nie wiem czy przy kwocie 200zł nie można kupić czegoś lepszego. Do 200 zł jest nowy Logitech G9X z logo CallOfDuty - moim zdaniem lepszy zakup (wbudowana pamięć choćby, czego w 400s nie ma ... w 400 pewnie również). Z tych o kształcie podobnym do 400, to 500s jest konkretna, ale cena już ~300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Ja już z 3 lata siedzę na g9x, mniejszy grip, nie go zdarcia mysz. A pamiętam kupowałem jeszcze używaną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Ale nie każdy lubi claw-gripa. Ja np toleruję tylko "pełne" myszki - najwygodniej mi się z takiej korzysta. Tutaj trzeba chwalić logitecha za stworzenie najlepszego kształtu myszy z palm-gripem: od MX500/700, poprzez G5/G7, na G400 kończąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Są też zwolennicy deathaddera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 Ale tylko jakieś pojedyncze modele od razera mają ten kształt, zaś logitecha skopiowało mnóstwo producentów. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Mam pytanie odnośnie A4Tech X747 - czy nadał A4Tech sprzedaje oszukiwane myszy (realna rozdzielczość np. 1600 dpi zamiast 3200) jak dawniej (X738) czy X747 ma tyle dpi co napisali na pudełku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 DPI pewnie tyle osiąga(lub niewiele mniej niż podawany max) jednak i tak powyżej pewnej wartości DPI(np 1600) jest interpolowane. Do tego nie wiem czy w tym modelu nie ma różnych sensorów(Avago albo pixart) przez co myszka myszce nie równa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 i tak powyżej pewnej wartości DPI(np 1600) jest interpolowane. Mi chodzi właśnie o realne dpi (bez interpolacji). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysk Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2013 Witam mam owy dylemat ponieważ nie mogę zdecydować się którą mysz wybrać:logitech G500logitech G500sczy Genius GilaMieliście może z którąś styczność albo macie jakieś własne zdanie na temat tych modeli, a może doradzicie coś od siebie ? Jeżeli macie jakieś pyatnia to chętnie odpowiem :) Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2013 Bawiłem się trochę G500s, tak tylko na pulpicie - trochę dziwnie jest przy tych 8200dpi (pomimo większego dzielnika w windzie, by obniżyć czułość) ... bawiłem się tylko chwilę, ale tak czy inaczej skończyło się na 4100 dpi. ps. nie pytaj co to znaczy "dziwnie" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...