Skocz do zawartości
Pr0^^ | LoleX*

Profesjonalne myszki - rozmowy, opinie, porady

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie do posiadaczy myszki Cooltek Hurricane - czy u was też rolka tak lata na boki wydając odgłos jak przy kliknięciu conajmniej? W sumie jakaś poważna wada to nie jest ale mysz jest na gwarancji i ciekawi mnie czy taka wada podlega reklamacji??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do posiadaczy myszki Cooltek Hurricane - czy u was też rolka tak lata na boki wydając odgłos jak przy kliknięciu conajmniej? W sumie jakaś poważna wada to nie jest ale mysz jest na gwarancji i ciekawi mnie czy taka wada podlega reklamacji??

Znajomy mial ten przypadek. Nie podlega reklamacji, wina firmy. Edytowane przez st1ch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie,

mam pytanie co do myszki razer krait, czy ona równie dobrze sprawuje sie w FPS jak w rts czy lepszym wyborem będzie x-718 x-750?

Diamondback w obudowie z Vipera. 10 klas wyżej od szrotowych A4techów jeśli chodzi o jakość wykonania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezly boom teraz na te kraity jest. Jakos mi sie nie chce wierzyc ze obudzily sie takie rzesze RTSowcow i zmieniaja myszki. Marketing dziala :)

Ale btw tej myszki, to jest niezla, mam paru znajomych co nabyli i niezle nadaje sie do fpp, szczegolnie jak ktos nigdy nie lubil bocznych przyciskow. Prosta i skuteczna :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra kupuje Kraita, mam nadzieje że zdąże go porządnie przetestować przez wyjazdem wyjadem do Gdyni(ale i tak na zlocie mnie nie bedzie :/).

edit:

Czy ona ma jakąś podkładke w zestawie bo na niektórych zdjeciach jest z podkładką a w opisie jej nie ma..

Edytowane przez HUD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żebyś się nie zdziwił. Mi to wygląda na instrukcję albo płytę.

zawartość pudełka

1. Mysz Razer Krait

2. Płyta ze sterownikami

3. Instrukcja obslugi

Lepiej zapytaj sprzedawcę...

O ranyyy... Ile on chce za przesyłkę...

Tu masz taniej :D http://www.sklep.globit.pl/produkt.php?p_i...=5&d_id=470

Edytowane przez mayo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To na zdjęciu, to chyba płytka ze sterownikami...

Niezly boom teraz na te kraity jest. Jakos mi sie nie chce wierzyc ze obudzily sie takie rzesze RTSowcow i zmieniaja myszki. Marketing dziala icon_smile3.gif

Noo strasznie... Jeszcze te 1200APM! To jest niezłe. Elita graczy Warcrafta robi APM <300, a oni tu 1200 reklamują... No i na APM nie składa się tylko klikanie myszą, ale też używanie hotkey'ów, itd... Komentarze na opakowaniu, to już naprawdę przesada...

A tak swoją drogą, to ciekawe jak rozwiązali przypadłość kiepskiego działania ADNS-3080 na >125Hz...

Edytowane przez pwlj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poratujcie bo jestem w kropce ;)

A wiec przyszła pora na wymiane myszki, w koncu odrzuciwszy wielu komkurentow zostaly na placu boju 2 myszki:

A4tech718f i Razer Krajt.

I teraz pytanie czy oplaca sie doplacac prawie 80 zeta do krajta ??

Niestety w Łodzi raczej nie wezme do rak obu myszek moze jak szczescie dopisze uda sie "pomacac" 718stke ale o krajcie moge pomarzyc(jerzeli sie myle to powiedzcie gdzie morzna krajta "obmacac" ;)).

Na chwile obecna nei mam faworyta, za a4techem przemawia cena,

za krajtem jakosc materialow nieco mniejsza waga, no i zdaje mi sie ze krajt jest nieco wygodniejszy w uzytkowaniu, ale to tylko odczucie bazujace na zdieciach wiec neikoniecznie prawdziwe.

Edytowane przez Wolan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem zdania, że jak ma się pieniądze, to warto kupić coś dobrego, co wytrzyma dłuższy czas.

Krait przcuje na 500Hz, a A4Tech na 125Hz tak poza tym.

Dobry test na to, czy będzie pasował Ci Krait: pomacaj Logitecha G5/MX518, jeżeli ci nie podejdzie, to wiadomo, że krait będzie dobry.

Jakość użytych mareriałów, estetyka wykonania, oczywiście nieporównywalna na korzyść Kraita.

Ja bym brał Kraita bez wahania. Komfort i estetyka są najważniejsze jak dla mnie.

Edytowane przez pwlj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie licząc jakości wykonania która w przypadku A4 jest... no cóż...

Mam teraz mysz Logitech notebook optical mouse .... gorsza jakosc niz a4tech .... zwlaszcza rolka jest niewygodna .... faktycznie nie ma takich szpar jak a4tech ale to tylko wyglad .... jakosc ma rozne oblicza

ps. plastyk w a4tech tez jest bardziej masywny i solidniejszy

Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA wczoraj kupiłem Coolteka Hurricane i jak narazie jestem bardzo zadowolony. Myszka leży w dłoni wyborowo i jest bardzo przyjemna w dotyku, ten gumo-podobny materiał jest świetny.

Bardzo precyzyjna

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi