pwlj Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Tak. Od siebie polecam Wheel Mouse Optical. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Już za późno, bo właśnie kupiłem nówke intellimouse'a na allegro za 12zł (co chyba jest niezłą okazją) ;] Dzięki za info! Edytowane 22 Października 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 np ;] Pokaz link do aukcji plx ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Proszę bardzo: http://allegro.pl/item254081932_mysz_micro..._bialanowa.html Dobrze że zalicytowałem wcześniej bo dziś skutecznie przeszkadza ugprade allegro ;] No chyba jednak nie wygrałem bo allegro przedłużyło aukcje o 24h :( Edytowane 23 Października 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Na Allegro mozna znalezc nowki G5 Box za ok. 180zl - to normalne, pelnowartosciowe G5, czy jakies kastraty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 (edytowane) To normalne g5. Sam sie zastanawialem skad sie biora takie roznice cenowe. To wyglada jakb niektore sklepy trzymaly cene z poczatku premiery g5. Normalnie to te nowe edycje powinny przejmowac cene ~230zl. Edytowane 27 Października 2007 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 To jeszcze jedno pytanie: czy te G5 maja dwa przyciski pod kciukiem: http://www.allegro.pl/item258517166_logite...79_wawa_fv.html ? Wyglada jak jeden, a nie ukrywam, ze czesto korzystam z tych przyciskow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy88 Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 A co myślicie o tym ? http://allegro.pl/item257890528_logitech_g...ych_graczy.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 To jeszcze jedno pytanie: czy te G5 maja dwa przyciski pod kciukiem: http://www.allegro.pl/item258517166_logite...79_wawa_fv.html ? Wyglada jak jeden, a nie ukrywam, ze czesto korzystam z tych przyciskow.Ma jeden :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Crappit... czyli zostaje mi MX518, doplacanie 60zl za drugi przycisk albo nowy twor Microsoftu. Nigdy nie myslalem, ze zkupnem myszki moze byc taki problem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 A wykorzystanie pod rolka tych dwoch nie wchodzi w gre? :wink: Czy setpoint blokuje? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 WMO za 21,50? Czemu nie :P http://allegro.pl/item259158793_legendaran..._1a_zobacz.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 natomiast prąd w przetworniku porusza się z prędkością 2m/s, dużo wolniej jak fala radiowa prawda '] ?Skąd masz taką informację ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 BTW. w jakim przetworniku? :blink: A wykorzystanie pod rolka tych dwoch nie wchodzi w gre? :wink: Czy setpoint blokuje? [;Chyba nie blokuje, ale komfort ich uzywania jest sredni... Tak, wiem, wybrzydzam jak stara baba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy88 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 No a co z moim pytaniem na temat G9 ?? http://allegro.pl/item257890528_logitech_g...ych_graczy.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 dorobiłem się combo krait/qck mini ;] może coś napiszę jak się trochę przyzwyczaję,, na pierwszy rzut oka mysz.. ma wady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 forest kila zbila Ty chyba nie widziales wad przy przejsciu z x750 na ie30 ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) ani tej ani tej nie miałem w ręku No to jedziemy z wadami na początek. dla wyjaśnienia - poprzednia myszką również palczasta, logitach ultraX (nie klawiatura.. jest taka myszka ,FOTO, latała po tym samym qck mini. I miała kilka wad ;) ale od razera zacznijmy - wady bardzo subiektywnie: kształt - szerokość myszki niby taka sama jak logiego ale krawędzie boczne zjeżdżają do środka więc palce muszę trzymać trochę inaczej.. czy będzie to wygodne ? imo jest delikatnie za wąska na dole , wrażenie potęgują odstające lekko neony komfort - poza lekkim zaburzeniem związanym z kształtem poprawnie. "neony" - nie wiem po co,, kombinuję jak ja rozebrać i wywalić diodę ;] w dzień ok ale w nocy chyba będzie to wada - komp 24/7 klik - czytałem że zbyt lekki,, imo jest okej. nie jest cichy, brzmi lepiej niż w 5cioletnim logim ale za tę kasę powinno być ciszej. kabel - główna wada logiego - ciężki kabel grubas,, jest lepiej ale znowu - spodziewałem się lepszego, jest cieńszy ale dosyć sztywny oprogramowanie - kiszka,, niby prosto i na temat, funkcji zero ślizgacza - dobra ale przyciśnięte brudzą, szumią ostyre krawędzie pewnie się wytrą,, mam nadzieję czesc 2 potem,, moze będzie i o zaletach EDIT: rev part2 a jednak będzie i o zaletach ;] wykonanie - zaczyna się doceniać, materiały lepsze niż u logiego, po przyzwyczajeniu do kształtu - jest bardzo wygodna. przyciski są rewelacyjne,, troche za długie (w górę,, nie wiem po co) ale nie przeszkadza to zbytnio, dobrze profilowane, dobry klik myszka sie wyciszyła, ślizgacze sporo, klik zauważalnie rolka - jest dobra,, dobry klik (chociaż w hl2 coś mi nie szło zmienianie broni....) i nawet cisza,, mogłoby być lepiej ale na pewno nie jest źle solidność - na dłuższą metę sprawdzimy,, na krótszą - trzeba mocno ścisnąć boki żeby usłyszeć jakąś niedoskonałość montażu, udało mi sie raz i już się nie udaje - a więc - dobry plastiks dobre spasowanie wygląd - mysza wygląda swietnie poza oczywistą jej wadą czyli swieceniem. jest zbyt intensywne w nocy,,, zupełnie niepotrzebne... owszem wyglądałoby to fajnie ale z lżejszym podświetleniem,, szkoda.. zróbmy podsumowanie - może się wydawać że to myszka o samych wadach a tak nie jest,, ekstra wykonanie, dizajn, do tego mało przycisków i wygoda. pomijam kwestię jakości elektroniki - o tym pewnie juz duzo napisano. podejście raczej osoby ceniącej dobre peryferia niż ekstremalne giercowanie ;] moim zdaniem w rev 2 do wymiany - kabel, podświetlenie. da się to zrobić samemu,, rozważam :) Edytowane 1 Listopada 2007 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy88 Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Powie mi ktoś w końcu co warta jest ta myszka ? : http://allegro.pl/item257890528_logitech_g...ych_graczy.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Skoro G5/G7 były conajmniej dobre to mozna zaryzykowac stwierdzenie że ta jest jeszcze lepsza. Pewnie nikt nie ma tej myszki i dlatego nie masz odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy88 Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Mam ochote kupić tą myszke ale zastanawiam sie jak sztywny jest kabel ?? Czy nakładki na obudowe się nie obluzują i nie będą ''gonić'' Czy soft do tej myszki nie bedzie jak ten co miałem kiedyś do logitecha prostego optyka tzn po wraniu tak zamulało kompa że padaka a nie mówiąc już o kompatybilności z niektórymi grami .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Soft to wszystkim dobrze znany SetPoint który nic nie zamula i nieźle działa. Masz klawiature Loga to program powinien byc Ci dobrze znany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Jakie dosc tanie ślizgacze kupic do mx510 ? Nie chce kompletu za 16zl ktory trzeba wymieniac co 3 miesiace ;]A jak udalo Ci sie pozbyc orginalnych ? :| Ja mam taka myszke juz chyba z 5 rok i slizgacze sa w prawie idealnej formie. Cala myszka zreszta tez niewiele sie zuzyla. Starlo sie tylko lekko logo i co jakis czas zaczyna mi sie gubic (od kilku tygodni), ale moze to jakis paproch w srodku, musze ja w koncu (znowu) rozebrac. Teraz juz jej tak nie katuje, ale pierwsze jakies 2 lata to byla dosc intensywnie uzywana jak jeszcze lupalem ostro w Quake'i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bouta Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 A co powiecie na to http://www.allegro.pl/item263043294_mx518_..._dpi_f_vat.html potrzebna mi jakaś fajna mysz do grania i gdyby razer nie był przywiązany kablem do swoich myszek to pewnie bym wziął diamondheada a tak jestem skazany na logitecha, których modele o nazwie MX659203233 itd kompletnie nic mi nie mówią... :-| Rady mile widziane i chciałbym sie zmieścić w 150zl, pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Szukam jakiejs fajnej myszki do gier typu et ;) Mam male fundusze. Znalazlem A4Tech 750 BF, dobre to ? Podobno przy szybkich ruchach laser sie gubi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eladril Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) poleci mi ktoś myszona do 200zł? oprócz g5, bo wiem że to dobra myszka. ma być dobra do gier ofc ;) [edit] aha i powiedzcie mi czym róznią się te logitech g5 z pixmanii (http://www.pixmania.com/pl/pl/s_action/search/index.html), są w zupełnie różnych cenach a różnią się chyba tylko wyglądem ;o Edytowane 17 Listopada 2007 przez Eladril Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 DeathAdder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Znalazlem G9 taniej niz na allegro :D http://www.gral.pl/preview/Logitech/LogitechG9LaserMouse_62/ czy warta jest ta mysz swojej ceny? czy lepiej wziac jakiego razera?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eladril Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 a może mx518, kurde na sieci nie ma jakichś konkretnych testów, jak są to testują jakieś niepopularne myszki albo w jednym serwisie chwalą a w drugiej dostaje (dana myszka) po [gluteus maximus]. a g9 jest brzydkie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail6 Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Znacie może już jakieś opinie o : A4-Tech X-755FS ? Lepsza jest od A4-Tech X-750BF ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...