Dares Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Wlasnie przymierzam sie do zakupu sprzetu rtv i sklaniam sie do wyboru sprzetu Panasonic'a. Zbierajac materialy w sieci natknalem sie na stronke www.maximedia.pl . Oferuja na niej naprawde tani sprzet, do tego gwarancja. Wszystko wyglada miodzio (lacznie z cenami :D ) Wpisujac w wyszukiwarce google'a "panasonic" wyskakuje kilka sklepow internetowych, o roznych aliasach, ale wiekszosc prowadzi do jednej firmy. Firma miesci sie w Gostyninie (mazowieckie). W zwiazku z tym chcialbym sie dowiedziec, czy ktos z Was mial stycznosc z tym sklepem (firma)? Moze jest ktos z tej miejscowosci i moze cos powiedziec blizej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 zobacz jak z cenami w euro rtv agd , btw kupujac telewizor wolalbym go najpierw obejrzec i zobacyzc jaki daje obraz itd a przez net hmm... :[ ( amoze philips/thomson 100Hz?) heh najlepiej hitachi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Panasonic da best! Mam 29'' od 17 lat i nie mogę już na niego patrzeć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Panasonic da best! Mam 29'' od 17 lat i nie mogę już na niego patrzeć ;)Czarno-biały mam rozumieć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 zobacz jak z cenami w euro rtv agd , btw kupujac telewizor wolalbym go najpierw obejrzec i zobacyzc jaki daje obraz itd a przez net hmm... :[ ( amoze philips/thomson 100Hz?) heh najlepiej hitachi ;) Ceny porownywalem z Avansem i tymi na stronie producenta. Badz spkojny ja tez wybierajac tv, wole go najpierw zobaczyc :D Co do Thomsona... Moi rodzice maj taki 29" 100 Hz i...obraz super crystal, naprawde mozna super ogladac, ale juz 2 raz nawalil. Niestety gwarancja juz mu sie skonczyla :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 ja dzisiaj kupilem 29' JVC i jest miodzio :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 ja dzisiaj kupilem 29' JVC i jest miodzio :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artizpol Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Mam w domu Panasonica 29PS11 ( http://www.panasonic.pl/pd.php?id=1223&site_part= ) za 2400 zł - ładna jakość obrazu, za tą cenę polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Mam w domu Panasonica 29PS11 ( http://www.panasonic.pl/pd.php?id=1223&site_part= ) za 2400 zł - ładna jakość obrazu, za tą cenę polecam. przymierzam sie do modelu TX-29PX20 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artizpol Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Też go oglądałem, ale w jakości obrazu w sklepie nie zauważyłem różnicy. Ma trochę dodatkowych funkcji, ale w sumie nic poza kontrolą gamma (szczerze mówiąc w sklepie nie dowiedziałem się co to daje w praktyce, ale myślę, że jest to odpowiednik ustawień gamma w komputerze? - napisz, jeśli widziałeś) nie jest warte uwagi. Najlepiej sam porównaj oba telewizory i zastanów się, czy nie warto zaoszczędzić 1200 zł (chyba, że trafiłeś ten model PX20 tańszy? bo cena w sklepie tego tv który ja kupiłem, od ceny na stronie panasonica różni się o 300 zł). Chyba, że potrzebne Ci dodatkowe wejścia video, to wtedy ten nowszy będzie lepszym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Mam w domu Panasonica 29PS11 ( http://www.panasonic.pl/pd.php?id=1223&site_part= ) za 2400 zł - ładna jakość obrazu, za tą cenę polecam. przymierzam sie do modelu TX-29PX20 :D Polecam raczej : Na tym da sie juz ogladac w miare OK :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Polecam raczej : Na tym da sie juz ogladac w miare OK :P Qrde wiem, ze ten tv to wypasior. W sobote juz bylem za tym, zeby go ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>, ale cena sprowadziala mnie na ziemie :D Zastanawiam sie tez nad modelem TX-29PX10 w sumie roznia sie tylko PAT, POP, PIP i czyms jeszcze, a cena nizasza chyba 400 zeta. Ktos wie moze do czego sluza wejscia wizyjne Progresive oraz Component ? Qrde nie chcialbym placic za wodotryski, ktorych nie bede uzywal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 a po co 100hz jak sygnał jest tylko na 50hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 A ja polecam Wall Display :D http://www.3mwalldisplay.com/3m/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 a po co 100hz jak sygnał jest tylko na 50hz Nie widzisz roznicy w wyswietlaniu ?? Twoje oczy tez ?? Podepnij kamerke czy innego cyfraka i zobacz czym to sie rozni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 a po co 100hz jak sygnał jest tylko na 50hz oj zapewniam Cie ze jest wielka roznica w obrazie. Wystarczy ze podepniesz np. Cyfre+ pod zwykle tv i pod 100 Hz. Nie mow ze nie widzisz roznicy bo mam to teraz u rodzicow i nie ma tematu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...