jakac Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 moze ktoś dać skrina z hd tacha dysku 7200.7 40 Gb Chciałem porównac tą Baśke z z moim WDkiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Jak chcesz to moge ci zapodac z 60-tki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 a ja z 80-siątki :D. ps.Czemu masz tak duze cpu utilization :?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Albo ze 120-tki... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 jeszcze moge dać z 2 gigówki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 to bardo proszę o zapodnie z 80 i 120 Jak nie macie gdzie zamieścić to na maila jakac@plusnet.pl i ja zamieszczę :D Właśnie nie wiem dlaczego jest takie CPU ale wychodzi że to jest prawda bo jak odpalam menedżera urządzeń i kopiuję pliki to zielony pasek dochodzi do połowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 to bardo proszę o zapodnie z 80 i 120 Jak nie macie gdzie zamieścić to na maila jakac@plusnet.pl i ja zamieszczę :D Właśnie nie wiem dlaczego jest takie CPU ale wychodzi że to jest prawda bo jak odpalam menedżera urządzeń i kopiuję pliki to zielony pasek dochodzi do połowy?Proponuję żebyś włączył DMA :lol: Jak to nie pomoże, spróbuj przeinstalować drivery do Nforce'a. 8) Jeśli i to nie pomoże, strzel sobie w łeb, bo twój dysk chodzi jak HDD'ki sprzed 10 lat (chociaż wina leży po stronie płyty). :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 ja moge dac z mojego maxtorka 40gb:D transferek co prawda gorszy ale cpu utilization i czas dostepu to ty masz wyzszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 no to proszę :D cos cienki ten WD Twuj :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Fumfel_20 dzięki za skrina jestem ciekaw co korzystniej wpływa na komfort tj czas dostępu czy średni odczyt? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 nie bardzo rozumiem screena Read Speed maximum 50,7 MB/s a obok 90,7 MB/s 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 u mnie wyglada to tak, ale dysk mam wypelniony w 95%. czy wiecie czemu tak ten transfer skacze?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 czy wiecie czemu tak ten transfer skacze?? nie ale Ty i Fumfel macie paski takiej samej długości :?: , dochodzące do 80-ciu MB/s 8O cos ten HD Tach swiruje strasznie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Nie wiem czy defragmentacja ma jakis wplyw na wyniki (mam straszny rozpizdziaj na obu dyskach) ale wczesniej mialem chyba ciut lepsze. Seagate 7200.7 60GB 2MB Cache Seagate 7200.7 120GB 8MB Cache Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 dobra juz widze nie zauwazylem slowa Burst :lol: i myslalem ze podaje inne wyniki :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Panowie z cawiarami proszeni są o wklejenia screenów bo naraie dwa cawiary dostają po doopie :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 moj dysk nie widzial defragentatora od dlugiego czasu, jest wypchany po brzegi a windows ledwo zyje. jednak wynik jest dziwnie niski jak an dysk z 8mb cache :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 o teraz jest z czym porównywać :D 2002JSQ nie pomyliłeś opisów do obrazków? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...