860lacov Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Mam zamiar wykonać kopię bezpieczeństwa jednego filmu na DVD. Jako kodeka wybrałem xvid'a. Skąd mogę wziąć szczegółową instrukcję do jego ustawienia, chodzi mi oczywiście o metodę dwuprzebiegową.(Interesują mnie też oczywiście wasze opinie i porady). p.s. Sorry jeżeli ten post już był, ale mam modem i przeszukiwanie wszystkich postów to 4 me żaden dil. Interesuje mnie tylko XVID. Jeżeli komuś się ten post nie podoba to niech nie udziela żadnych odpowiedzi. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 1 + 2 + 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Polecam stronkę www.cdrinfo.pl Tam znajdziesz wszystkie potrzebne informacje dotyczące divx itp. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...