fi5h Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 A wiec tak. Zapodalem sobie Triala Win2k3 (tego 180 dniowego) Wszystko dziala cacy pieknie, jednak po instalacji sterow do grafy, system stale pokazyje mi co jakis czas info ze mam wsadzic CD bo musi sobie zaktualizowac pliki na oryginalne (bo tamte ponoc zostaly zastapione itp) Wszystko dzial ok, chce dalej uzywac sterownikow tych co mam (nie maja certyfikatu M$) teraz ciagle wyskakuje mi ochrona plikow systemowych i nie wiem gdzie to wylaczyc (o ile sie da). A moze jakis inny sposob na te pliki ? Weźcie pomozcie bo fajny ten windows ale hmm wkurza mnie to :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Nie chodzi chyba o sterowniki, a raczej biblioteki, ktore zostaly podmienione na starsze. Czy nie msz mozliwosci wskazania lokalizacji swojego instalatora, w momencie, gdy prosi o CD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 mam :) tzn wkladam plyte, przerzuca sobie pliczki, ale po kilku minutach znowu sie to powtarza. Chodzi dokladniej mowiac o jakies bliblioteki sterow od radeona. Oryginalne sterowniki sa kichowate wiec zainstalowalem nowe. Na poczatu bylo ok ale po kilku minutach (jak juz wyciagnelem plytke z napedu) zaczely sie wlasnie takie komunikaty. problem w tym ze pojawiaja sie one co jakis czas i bardzo denerwuja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Jakie instalowales Catalysty i dla jakiego systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 catalysty dla win2k/xp (innych nie ma :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...