FumFel_20 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Witam. Wszystko chodzuiło ok przed instalacja imesha.PO jego instalacji a anwed odinstalowaniu żadna strona mi sie nie otwiera.Wszystko inne programy (gg , dc++, emule) chodzą OK ale strony sie nie otwierają.Dodam ża jako firewala urzywam nortona internet security 2k3.Niewiem jaka usluga blokuje mi dostęp do stron.Dodam że wywalilem wszystkie programy przypisane jako majace pełen dostęp do netu i te które zablokowałem.Chodzic po necie moge dopiero jak wyłacze nortona.Co jest nie tak?Czy ktos miał juztaki problem ? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zrób reinstalke nortona. Jak to nie pomoże to usuń go jeszcze raz wraz z wpisami do rejestrów.Norton czasami tak ma że po instalce jakiś programów dziwnie działa.Chociaż ja miałem taki przypadek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Jak zainstalowalem NIS2003 tez mi przestala dzialac usluga http. Nie chcialem sie juz z nim bawic, wiec go wywalilem i wszystko wrocilo do normy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...