Tomas Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Ja tez mialem duze klopoty z wersja 4. Dlatego jej nie zalecam i tak chwale 3. Wszystkiego trzeba w zyciu posmakowac, nawet divx'a czwartego (a potem i tak sie wroci do 3)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Kilka (kilkanascie) sztuk zaledwie w wersji 4. Reszta to 3.xx. W ostatecznosci, po wgraniu divx'a 3.xx, zainstaluj divx'a 4. Nie zatwierdzaj odtwarzania przez niego filmow wersji 3.xx. (to dla upartego kolegi lukka) Nie jestem uparty :x ale nie zgadzam sie z Toba :D :lol: :wink: uwierz mi ze Divx 4.** jest b.dobry (nie mowie o 5 bo to to jest gowno rzeczywiscie) Dlaczego twierdzisz ze 5 to takie gowno ? Zainstalowalem go , no i spoko mi filmiki smigaja ? Przynajmniej na razie nic sie nie kaszani. hmmmm...... gowno 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Kilka (kilkanascie) sztuk zaledwie w wersji 4. Reszta to 3.xx. W ostatecznosci, po wgraniu divx'a 3.xx, zainstaluj divx'a 4. Nie zatwierdzaj odtwarzania przez niego filmow wersji 3.xx. (to dla upartego kolegi lukka) Nie jestem uparty :x ale nie zgadzam sie z Toba :D :lol: :wink: uwierz mi ze Divx 4.** jest b.dobry (nie mowie o 5 bo to to jest gowno rzeczywiscie) Dlaczego twierdzisz ze 5 to takie gowno ? Zainstalowalem go , no i spoko mi filmiki smigaja ? Przynajmniej na razie nic sie nie kaszani. hmmmm...... gowno 8O ok nie zrozumielismy sie. Divx 5 jest gowno ale przy KOMPRESACJI filmow (gorsza czasami jakosc niz w 4 i potrafi sie wieszac) ale do odtwarzania jest jak najbardziej OK... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogbone Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Miałem dkokładnie ten sam problem. To było jeszcze za czasów i810. Miałem "blokersów" na divixie i jak odpaliłem film miałem go w 16 bitach.. Zainstalowałem nowsze stery i wszystko zaczeło sie walić. Niektóre filmy na fullscreenie działały 2-3 fps na seq. A niekture dobrze. Nie wiem czego to wina że jeden film działa lepiej a inny gorzej. Po zmianie spzretu na nowszy (płyta Asusa i GF 2 MX) nie mam tkich problemów. Czasem tylko rozsynchronizowuje sie dźwięk i obraz :(. Ale to chyba wina bestplayera bo na The Playa nic sie nie wali. Naprawde trudno tu jednoznacznie winić sprzęt lub soft. Może zrób tak zainstaluj sys i kodeki od kumpla i kombinuj ze sterami.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...