virtuomaniak Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Dlaczego nie mam opcji zaawansowanych (chodzi o tony niskie i wysokie)? tutaj scren o co mi dokldaniej chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonoj Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Ja mam to samo. Taki juz urok dzisiejszych kart dzwiekowych wbudowanych w mobo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Acha czyli to wina zintegrowanej :/ Lipa, i nie da sie tego jak kolwiek wlaczyc ? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 podlacz do wiezy lub wzmacniacza i bedziesz mogl regulowac albo winampem ,ale to mniej skutecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Nie no mam podlaczony do wzmacniacz 2x80W ale chodzi mi zeby tam troche wyregulowac, bo kumpel ma SB i ladne basy sa dodatkowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...