CrazyTomHero Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Witam.... Jestem ciekaw czy ktos z was mial stycznosc z tym "programem"... tzn. dostal kase - czek..... ???? jak nie wiecie o co chodzi to zarejestrujcie sie : http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=CTH i moze uda sie wam dostac kase.... ja sie staram... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc1 Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Odinstaluj i zapomnij o kasie z netu :? Wiem, ze tego nie zrobisz, ale kiedys zrozumiesz o co mi chodzilo. To samo jezeli chodzi o Nitroclicks - ponoc the best. Kumplowi jak mial na koncie 491 $ wylaczyli konto (ponoc odkryli zwiazki z jakims innym - wiec jest to nielegalne - a o nie byla prawda, zresza jak zblizal sie do 500 przestaly mu zadania przychodzic i musieli jakos z tego wybrnac zaslaniajac sie swoim durnym regulaminem. Jednym slowem to jedno wielkie oszustwo (bo niby jak wytlumaszyc oplacalnosc systemu, ze firma placi za 1 ludzia 5 centow, a on dostaje za to 3 $ - nie sadze, zeby chcieli do tego doplacac) Acha a propos Cashfiesty - zauwaz, ze obiecywana stawka jest potencjalna - twoja jest 10 * mniejsza, trzeba dokladnie czytac. Poza tym Drozej ci za prad wyjdzie Jakby co, to powodzenia, bedzie Ci potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 oczywiscie to jest poprostu kolejny chwyt marketnigowy na, ktory nabiera sie duzo osob :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Witam.... Jestem ciekaw czy ktos z was mial stycznosc z tym "programem"... tzn. dostal kase - czek..... ???? Witam Na mnie sie raczej nie pozywia.. Mam ponad 1MB zablokowanych z poziomu hosts, a kazdy nowy banner ma szanse ukazac sie conajwyzej raz. Moze dotrze do spamerow moje przeslanie: - won z Sieci, smieciarze? A Koledze zycze milionowego "czeku".. Ekhmmm... :? -- Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo84 Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Witam.... Jestem ciekaw czy ktos z was mial stycznosc z tym "programem"... tzn. dostal kase - czek..... ???? jak nie wiecie o co chodzi to zarejestrujcie sie : http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=CTH i moze uda sie wam dostac kase.... ja sie staram... Ja tesh sie staram, i w cashfiesta i w nitro, jestem do tego nastawiony hm...obojętnie? , wypłacą albo nie, ja w tym widze jedyną szanse na modernizacje mojego kompa więc tak łatwo nie zrezygnuje, ehhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...