Skocz do zawartości
CrazyTomHero

cashfiesta

Rekomendowane odpowiedzi

Witam....

Jestem ciekaw czy ktos z was mial stycznosc z tym "programem"... tzn. dostal kase - czek..... ????

jak nie wiecie o co chodzi to zarejestrujcie sie :

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=CTH

i moze uda sie wam dostac kase.... ja sie staram...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odinstaluj i zapomnij o kasie z netu :?

Wiem, ze tego nie zrobisz, ale kiedys zrozumiesz o co mi chodzilo. To samo jezeli chodzi o Nitroclicks - ponoc the best. Kumplowi jak mial na koncie 491 $ wylaczyli konto (ponoc odkryli zwiazki z jakims innym - wiec jest to nielegalne - a o nie byla prawda, zresza jak zblizal sie do 500 przestaly mu zadania przychodzic i musieli jakos z tego wybrnac zaslaniajac sie swoim durnym regulaminem.

Jednym slowem to jedno wielkie oszustwo (bo niby jak wytlumaszyc oplacalnosc systemu, ze firma placi za 1 ludzia 5 centow, a on dostaje za to 3 $ - nie sadze, zeby chcieli do tego doplacac)

Acha a propos Cashfiesty - zauwaz, ze obiecywana stawka jest potencjalna - twoja jest 10 * mniejsza, trzeba dokladnie czytac.

Poza tym Drozej ci za prad wyjdzie

Jakby co, to powodzenia, bedzie Ci potrzebne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam....

Jestem ciekaw czy ktos z was mial stycznosc z tym "programem"... tzn. dostal kase - czek..... ????

Witam

Na mnie sie raczej nie pozywia.. Mam ponad 1MB zablokowanych z poziomu hosts, a kazdy nowy banner ma szanse ukazac sie conajwyzej raz. Moze dotrze do spamerow moje przeslanie: - won z Sieci, smieciarze? A Koledze zycze milionowego "czeku".. Ekhmmm... :?

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam....

jak nie wiecie o co chodzi to zarejestrujcie sie :

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=CTH

i moze uda sie wam dostac kase.... ja sie staram...

Ja tesh sie staram, i w cashfiesta i w nitro, jestem do tego nastawiony hm...obojętnie? , wypłacą albo nie, ja w tym widze jedyną szanse na modernizacje mojego kompa więc tak łatwo nie zrezygnuje, ehhhh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi