RUMUNaThLoNiX Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 hmm mam takiego malego questiona, chcialbym podlaczyc cyfre do tunera tv i normalnie przelaczac programy (of koz przez tuner a nie przez cyfre) co mam zrobic help ?? p.s dzieki z gory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 hmm mam takiego malego questiona, chcialbym podlaczyc cyfre do tunera tv i normalnie przelaczac programy (of koz przez tuner a nie przez cyfre) co mam zrobic help ?? p.s dzieki z gory Mission Impossible - tuner na karcie jest naziemny dodatkowo analogowy, a w odbiorniku cyfry satelitarny dodatkowo cyfrowy - do tego wszystkiego cyfre podpinasz do karty poprzez cinche (to jest tak jak z TV i tunerem cyfry - nie da sie telewizorem przelanczac kanalow na cyfrze). Jak chcesz przelanczac kanaly tunerem to wywal tuner w kompie, wywal dekoder cyfry i zapodaj sobie karte satelitarna z common-interfacem coby moc wlozyc do niej karte Cyfry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 aha a ile taki satelit kosztuje do kompa ??? 1000?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 na allegro karta skystar2 kosztuje ok 350zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...