GrzesN Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Hej! Wiem, że pytanie nie jest zbyt ambitne, ale czy użytkownicy wymienionej obudowy mogą podzielic się opiniami o niej ?? Wiem, że Modecom to nie Chieftec czy Thermaltake ale tylko na to mnie stać. Poza tym nie przewiduję w niej extremalnych mocy i OC. A pytam o nią, bo mi się spodobała, a w którymś sklepie internetowym ktoś napisał że jest kiepska i teraz mam wątpliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Cytat Hej! Wiem, że pytanie nie jest zbyt ambitne, ale czy użytkownicy wymienionej obudowy mogą podzielic się opiniami o niej ?? Wiem, że Modecom to nie Chieftec czy Thermaltake ale tylko na to mnie stać. Poza tym nie przewiduję w niej extremalnych mocy i OC. A pytam o nią, bo mi się spodobała, a w którymś sklepie internetowym ktoś napisał że jest kiepska i teraz mam wątpliwości. ja mam modecoma (ale prostation) - w sumie one chyba tylko płytą czołową się różnią i kolorem. Jestem zadowolony z budy. Dobra zasilka 300W, staranne wykonanie - w sumie koszt około 250 zł (Codeshity i tracery się chowają) polecam modecoma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 :!: dowiedz sie z jakim zasilaczem jest ta obudowa - w niektorych sklepach napisano ze 300W z PFC - jezeli to zasilacz z serii GT (ModeCom ATX-300GT) to OK jak mozesz to przed zakupem obejzyj wnetrze - ale na zywo a nie na stronie modecom.pl (bo tu jest wnetrze Angela wiec moze sie roznic) - bedziesz wiedzial co bierzesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...