ath Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ktos wie, skada mozna zassac takie program do auto expowania. click Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Chupacabra Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 tez sobie poklepie od czasu do czasu :D swietna gra, grafika nie jest olsniewajaca, ale tworcy gry staraja sie wciaz isc do przodu, kazda gra sie chowa jesli chodzi o mnogosc uzbrojenia i rynsztunku Furora MS 52LVL 52MLVL Pozdro dla fanow tej gierki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 U mnie w pracy dzieciaki w to ciagle graja.Zygam juz ta gra :/ Nie dosc,ze wyszla jakos niedawno (z 2 latam temu chyba to jak na taka gre to niedawno) a wyglada jak z 386 to jeszcze nie ma glosu :| Wole wraki - to jest przynajmniej klasyka,ktora kazdy zna a Tibia to nawet podobno zakonczenia nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Chupacabra Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 (edytowane) nie twierdze ze graifka jest swietna liczy sie grywalnosc a tej grze tego nie brakuje EDIT: btw. 2 lata temu?? poczytaj troche, pierwszy serwer powstal w styczniu 1997 jeszcze rok i gra bedzie miala swoj 10-letni jubileusz, nie wydaje mi sie ze rzesza fanow tej gry leci na grafike Edytowane 16 Grudnia 2005 przez El Chupacabra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Gram w tibie mam 23lvl paladyna na swiecie Danubia. I juz mie sie nie chce w to grac znudzila mi sie ale teraz gram w MU Online mam tam DW na 91lvl :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Chupacabra Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 gralem do niedawna na Danubi mialem tam 44 lvl palka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 No to nawet gdyby to 8 lat temu byly ciekawsze gry :) Poza tym jak to mozna zrobic gre bez glosu i zakonczenia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 (edytowane) Poza tym jak to mozna zrobic gre bez glosu i zakonczenia ?? Zaden problem, przynajmniej dla programistow. Swoja droga to zaden sieciowy RPG nie ma jako takiego zakonczenia i w zasadzie mozna w niego grac az do momentu zamkniecia serwerow wiec. W czym wiec tkwi problem? Tibia to gra jak kazda inna. Jednym sie podoba, innym nie, ale nie widze powodu zeby ja jakos szykanowac za wyglad, bo taki byl zamiar jej autorow. Edytowane 17 Grudnia 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flashmaster Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 (edytowane) heh nie dziwie sei ze konczycie jezeli nie przekraczacie 40 lvlu gra zaczyna sie od 50 a tak wogole to strata czasu gra bardzo wciaga a zwlaszcza kiedy gra sie z kumplami niepowiem mozna na tym zarobic pare razy zlootowalem DSM i sprzedalem za prawdziwa kase 100-150zł ciagle w nia gram i proboje skonczyc bo to jest jak papierosy lub alkochol. Edytowane 17 Grudnia 2005 przez flashmaster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Chupacabra Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 gra bez dzwieku to zaden minus zawsze mozna posluchac swoich ulubionych house'owych, trance'owych lub drum'&'basse'owych kawalkow :D, a co do tego dziadostwa to istny nalog :/ jak grasz to kapa ciezko przestac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=marek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 witam moj kumpel zrobil serwer Tibii aby na nim zagrac nalezy : miec program hamachi (byl juz duzo razy na forum) Tibie w wersji 7.5 (do sciagniecia z www.tibia.pl ) i program IP_changer i tak: wlaczamy hamachi i dajemy Dołącz do istniejącej sieci i w loginie wpisujemy " gm maniem " a w hasle " 123 " oczywiscie bez " adres ip: 5.11.242.126 acc maker: 7372295 ( gg GM do niego pisac jak sie nie wie jak podłączyc) Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) Tibia Boże leczcie sie ludzie z tej gry to juz cala moja dzielnice zarazilo , gra ktora sam w paincie bym lepiej narysowal !!! LECZCIE SIĘ :P. Edytowane 9 Stycznia 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Tibia Boże leczcie sie ludzie z tej gry to juz cala moja dzielnice zarazilo , gra ktora sam w paincie bym lepiej narysowal !!! LECZCIE SIĘ :P.Zgadzam sie z przedmowca.W ta gre graja dzieciaki u mnie w pracy.Leczcie sie na nia :P Jeszcze nie jest 2 late Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) wlasnie mam pytanie: jak to jest z tą sprzedażą konta? powiedzmy ze dojde do 60-70 lvlu i co? moge dac to na allegro? co przyczynia sie do podniesienia ceny? widzialem to niektore konta chodzą po 400-500zł :o !!! i na prawde są kupowane.... Edytowane 5 Lutego 2006 przez dbedzard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 tzn skille im wyrzsze skille tym dorzej im lepszy rynsztunek im wiecej zeczy w depo masz tym drozej sprzedasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 no po prostu wymiękam: http://allegro.pl/show_item.php?item=83852920 nie wierze że za "save" do gry - konto można zarobić tyle kasy :/ ile trzeba siedzieć przy tej grze aby osiągnąć coś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalus Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Tez mnie to dziwi, ale mozna na tej grze nabic niezla kase. Ja tam mam 40 lvl knight i sprzedam go za okolo 100 wiec na tej grze mozna zarobic:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Tez mnie to dziwi, ale mozna na tej grze nabic niezla kase. Ja tam mam 40 lvl knight i sprzedam go za okolo 100 wiec na tej grze mozna zarobic:P No stary, ustawiasz sobie boty na kilku kontach, idziesz spac na miesiac, wracasz i masz zkoksowane postacie. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalus Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Moze nie tak do konca za miesiac.. a za te boty to wiesz ban jak sie patrzy jak cie wykryja :P jeszcze trzeba dobre zadupie znalezc i tam sobie stanac ;P albo poprostu sobie grac normalnie.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 mój kumpel grał 10miesięcy, prawie miał kibla w 1 LO, ale zarobił 900zł na itemach z Tibii, i jeszcze kilka rzeczy ma do opchnięcia...takze jak widac kase mozna zarobic ale kosztem czego...on wstawał o 5 rano w weekend i gral do 2 w nocy z malymi przerwami na jedzenie.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 mój kumpel grał 10miesięcy, prawie miał kibla w 1 LO, ale zarobił 900zł na itemach z Tibii, i jeszcze kilka rzeczy ma do opchnięcia...takze jak widac kase mozna zarobic ale kosztem czego...on wstawał o 5 rano w weekend i gral do 2 w nocy z malymi przerwami na jedzenie.. ;] Przez 10 miechow 900zl ? lul ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazuz Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 siemka tez pogrywam w tibie mam 38lvl paldka jezeli ktos chce oddac postac w dobre rece prosze sie do mnie zglosic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3287549.html Bez komentaza :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3287549.html Bez komentaza :mur: E to jest stare. Dziwisz sie mu (ma szczescie, ze jej nie zabil) ? Taki bohater moze byc wart nawet kilkaset euro na ebay.com ... o_a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) E to jest stare. Dziwisz sie mu (ma szczescie, ze jej nie zabil) ? Taki bohater moze byc wart nawet kilkaset euro na ebay.com ... o_a lol ?? zabić matke dla 300 euro ?? ja bym nie zabił za zadne pieniądze! pfffffff to jest chore! jak ta gra. Nina: Kroniki Agenta - Tunele Afganistanu w porównaniu do tibi to mistrzostwo swiata ! hit stulecia !! :lol: to porównanie powinno dac niejako do myślenia :lol: tibia why does my heart feel so bad :lol2: Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) Ktos wie, skada mozna zassac takie program do auto expowania. click odkopie troche:> poszukaj oficialnej strony bota "tibia NG" niestety ma tylko 3 dniowego traila za reszte zaplacisz karta mastercard [; jakies 10 dolarow. fajna zabawka[; ustawiasz way pointy i czytasz tweaka przez caly dzien a bot chodzi i zabija potworki [; ty czasem zerkasz czy wszystko jest ok :D bot ma nawet taki skryptowy "responder" zeby jak ktos cos zagada to nawet odpowie :D Edytowane 12 Maja 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C.R.A.S.H Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Kiedyś grałem w Tibię. Nawet mnie to trochę wciągneło, ale kiedy wyszedłem z peace zone i dostałem "reprymendę" od jednego ze starszych graczy, który przywłaszczył sobie mój ekwipunek, postanowiłem zakończyć grę raz na zawsze... Swoją drogą, Tibia ma coś, co potrafi przyciągnąc na długie godziny. Osobiście cieszę się, że nie przyzwyczaiłem się do gry, bo zapewne byłby to mój bezlitosny pożeracz czasu. A przecież generalnie [według mnie] nic ciekawego w niej nie ma. Już lepiej pograć w sapera... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 ja tez w to przycinam :] Szok - wciagnelo mnie !! w moim wieku :P ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 I mnie wciagnelo :) moze jakis klan PurePc utworzymy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 lol :> ja zostawilem to gowno. teraz gram w wowa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...