skopek Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Czy ktoś wie jak zmienić mnożnik bezpośrednio na CPU w duronie z jądrem morgan na stałe. Które mostki trzeba przeciąć lub złączyć. Bo mój ECS niema możliwości zmiany mnożnika. Chce ustawić go na 10x133 co da mi 1333. Mam DDR-y 400 więc pamięciami sie nie martwie. I napięcie na procu też bo robiłem już vmoda. POMOCY!!! L1 to wiem żeby odblokować. GG: 4476923 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 a moze zastosowal bys drut-moda hm ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skopek Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 a moze zastosowal bys drut-moda hm ?:) A wiesz jak to zrobić bo ja takiego czegos nie robiłem. A to jest duron 1200Mhz na morganie więc niewem czy to pójdzie. Może jakieś linki albo opisy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Tutaj masz link ,które mostki trzeba przęciąć : ttp://www.ocinside.de/html/workshop/socketa/socketa_resistors.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skopek Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Temat skończony grzebałem całą noc po necie i znalazlem tyle rzeczy że hej. Jak ktoś by chciał coś takiego zrobić jak ja to pomoge :) Dzięki wszystkim. GG: 4476923 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...