kazik2000 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Hej! Wiem ze moderatorzy krzywo na mnie spojrza bo jest olbrzymi artykul o tej plycie (przeczytalem :D) ale pytanie jest proste: czy dostane gdzies w sklepie pelna wersje tej plyty??????? (komputronik przyslal mi okrojona i udaja ze nie wiedza o co chodzi) :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 witam niop moja lezy w serwisie juz od dwoch miechow i czeka na zaprogramowanie biosu :P :P a tak pwaznie to jak popytasz i poszukasz to pewnie znajdziesz jeszce gdzies wyslij meila do komputronika i sie zapytaj :P :P pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 hehehe zamowilem ta plyte w komputroniku i przyslali mi ten okrojony rev1.2, na co narobilem awantury ze co to za shit? ;) teraz im to odeslalem, przysylaja mi po 5 mejli dziennie, ze postaraja sie poszukac v1.1 :D choc nie bardzo chce mi sie w to wierzyc... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...