Muskacik Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 1. Ja pam pytanie bo nigdzie nie moge znalezc odpowiedzi, chce kupić nową karte graficzną i pytanie: Czy karta graf na AGP bedzie działać na PCIex tzn czy bedzie chodziła w takim porcie jako AGP albo czy wogóle ruszy? Jak wiecie coś może na ten temat to prosił bym odpowiedz., przeglądałem wiele artykółw i nie znalazłem nic akurat o kompatybilności AGP z PCex. 2. Sądzicie ze kiedy pojawią sie pierwsze karty obslugujące napewno PCIex, i jak sadzicie do kiedy bedą produkowane nowsze chipsety na AGP, czy jak wejdzie PCIex automatycznie juz na AGP nic nowego nie bedą wymyślac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 1. nie bedzie dzialac :o 2. PCIex bedzie wypieracz karty AGP. Tak jak bylo PCI -> AGP... tak mi sie wydaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Nie martwisz się Muskacik troszkę na zapas? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 1. Stawiam że będzie to możliwe, nawet czytałem nie tak dawno że na pokazach była karta AGP z przejściówką na PCIexpress 2. Stadnardowo przez jakiś czas oba te złącza będą funcjonować równolegle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskacik Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Troche może i na zapas, ale chciałem teraz kupić tego Radeona 9700 a w przyszłym roku wymienic płyte z prockiem i nie chciał bym mieć przygody ze bede mogł siegnąc po starszy chipset płyty, najlepiej jak by na poczatku wydali płyty do ktorych bedzie mozna podpiąc karte na AGP i PCIex(bo pewnie za dwa latka pojdzie grafa do wymiany) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...