Skocz do zawartości
spoxxx

rusalka na kartach ati skad sciagnac pach ??

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi Ci o patcha do dema nVidii DAWN by uruchomic go na kartach Ati :?: Jak tak to daj mejla.Wrzuce ci go.Pliczek jest maly po spakowaniu 80 kilo...pozdro...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To podaj linka też bym sobie pobrał ;)

Demko macie TUTAJ :wink: , "pacza" zas do niego macie TUTAJ.Plik (opengl32.dll) trzeba zgrac do katalogu bin w zainstalowanym demku.Artykul zas o calej sytuacji znajduje sie TU.Do odpalenia demka potrzeba rzecz jasna Radka co najmniej 9500non pro...pozdrowka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie po nagraniu tego "patcha" wyskakuje to samo ze req. gf FX or better albo na dole zostaje mi tylo NO_poinsprites i demo nadal nei dziala. Czy ktos ma podobnie? Jest na to jakas rada?

a ja chcialem zassac to i uruchamiac na GF 2 GTS

: )

oszczedziles mi czasu ta informacja

daruje sobie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie po nagraniu tego "patcha" wyskakuje to samo ze req. gf FX or better albo na dole zostaje mi tylo NO_poinsprites i demo nadal nei dziala. Czy ktos ma podobnie? Jest na to jakas rada?

O ile się nie myle trza mieć wgrane Catalysty najwyżej w wersji 3,3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnosnie pytania demko nie chodzi w trybach wireframe, point i drawstyle da sie wyswietlac tylko normalny rendering w kolorze jak na zdjeciach z recenzji.Co do w2k powinno dzialac tak jak dobrze dizala na xp a o innych demach nieslyszalem by dzialaly...odnosnie tego ze gdzie dziala lub nie to jak pisalem musi byc karta ati z chipem r300 conajmniej byc moze na najnowszych karcioszkach ati sa jakies problemy 9600/9800 bo w czasie powstawania wrappera nie bylo ich jeszcze na rynku...mimo wszystko warto sciagnac demko i plik bo jest co ogladac :wink: pozdro...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdzalem u siebie i rzeczywiscie (mam catalisty 3.10) demko informuje ze potrzeba geforca fx'a...coz poradzic...z tego co pamietam sterowniki na ktorych elfik sie wygina to cos w granicach 3.0 - 3.3 poszukajcie i na probe zainstalujecie...choc grafika piekna jest w demku to nie wiem czy oplaca sie zaglowac sterami dla kilku minut radosci 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi