suruwa Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Witam, poleccie mi jakichs providerow co w okolicy Kamiennej gory dzialaja , mam neostrade ale chce jeszcze szybciej, szybciej! Taniej też może byc. Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 z tego co sie orientuje to w okolicy kamiennej ciezko o providera :( najlatwiej jest w orlowie (Pretorians, FBI) oraz karwin (2 czy 3 providerow), grabowek itp.... w centrum przyznam sie, ze nie slyszalem o ISP :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Survivor Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Witam.Sprobuj w Multimedia albo Proterians ,tylko o tych firmach slyszalem ze montuja stalki w twojej dzielnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 multimedia ma 64, 128 i 512 a ty napisałeś chyba że chcesz szybsze i tańsze, masz najwyżej takie same ,tańsze ale z limitem 20gb ściągania/miesiąc. A tak to nie wiem nic innego co jest w naszym wspaniałym mieście :) Może ktoś podać link do strony tego proterians? musze sprawdzić co ciekawego mają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 http://www.proterians.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...