yuri Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 wiesz poprostu takie porownania sa glupie ! takie tematy na forum sa kretynskie ! jak by maki byly zle to by ludzie nie kupowali ! NIE NAPISAŁEM ŻE MAC JEST ZŁY. A znecanie sie i dowartosciowywanie ze piece sa lepsze to swiadczy tylko o niskiej samoocenie ! NIE MAM PROBLEMÓW Z SAMOOCENĄ. JAK TRZEBA TO MI STAJE A JAK KOMP ZA SŁABY TO GO ROZBUDOWUJE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 no wreszcie cos´ logicznie i bez krzyku(prawie) wiesz poprostu takie porownania sa glupie ! takie tematy na forum sa kretynskie ! jak by maki byly zle to by ludzie nie kupowali ! A znecanie sie i dowartosciowywanie ze piece sa lepsze to swiadczy tylko o niskiej samoocenie ! Btw jak bym mial kase (moze bede kiedys mial ) to bez wachania bym sobie kupil lampe postawil przy luzku i klucil sie z wami na forum :) Do tego jakies sgi i pieca :) Ah te mazenia ! :) Ten temat nie jest glupi, zobacz jaka ma popularnosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 CULTURKA MUSI BYC :twisted: :twisted: :lol: :lol: 8) 8) BO JAK SIĘ Z KIMŚ PISZE CO CZYTAĆ NIE UMIE TO KAŻDEMU NERWY PUSZCZĄ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 NIE NAPISAŁEM ŻE MAC JEST ZŁY. TO TY PRÓBUJESZ PISAĆ ŻE MAC JEST BOSKI A JA CI MÓWIE ŻE TAK NIE JEST. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 NIE NAPISAŁEM ŻE MAC JEST ZŁY. TO TY PRÓBUJESZ PISAĆ ŻE MAC JEST BOSKI A JA CI MÓWIE ŻE TAK NIE JEST. :twisted:ZDECYDUJ SIE :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 NIE NAPISAŁEM ŻE MAC JEST ZŁY. TO TY PRÓBUJESZ PISAĆ ŻE MAC JEST BOSKI A JA CI MÓWIE ŻE TAK NIE JEST. :twisted: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 NIE NAPISAŁEM ŻE MAC JEST ZŁY. TO TY PRÓBUJESZ PISAĆ ŻE MAC JEST BOSKI A JA CI MÓWIE ŻE TAK NIE JEST. :twisted:ZDECYDUJ SIE :!: CHYBA MASZ PROBLEMY Z MYŚLENIEM :twisted: Z TYCH ZDAŃ WYNIKA ŻE MAC NIE JEST ZŁY ALE NIE JEST TAKI WSPANIAŁY JAK CI SIĘ WYDAJE ALBO NA JAKIEGO PRÓBUJESZ GO KREOWAĆ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 ja tam wole tradycyjny pc :)) chociaz slyszalem, ze dla grafkia lepszy jest MACJestem grafikiem i dla mnie lepszy jest PC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 PRAWDA JEST TAKA ZE DO NICZEGO NIE DOJDZIEMY W TYM TEMACIE - WIEC JA SPADAM.MILO BYLO YURI 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 PRAWDA JEST TAKA ZE DO NICZEGO NIE DOJDZIEMY W TYM TEMACIE - WIEC JA SPADAM.MILO BYLO YURI 8) SieMa SNAP. też mi się tak wydaje 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 NIE NAPISA?EM Z˙E MAC JEST Z?Y. TO TY PRÓBUJESZ PISAC´ Z˙E MAC JEST BOSKI A JA CI MÓWIE Z˙E TAK NIE JEST. :twisted:ZDECYDUJ SIE :!: CHYBA MASZ PROBLEMY Z MYS´LENIEM :twisted: Z TYCH ZDAN´ WYNIKA Z˙E MAC NIE JEST Z?Y ALE NIE JEST TAKI WSPANIA?Y JAK CI SIE˛ WYDAJE ALBO NA JAKIEGO PRÓBUJESZ GO KREOWAC´ Wlasnie tak jest dopoki byla awanturka to krzyczeli a jak trzeba pomyslec to G4 im sie przegrzewa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Ten temat nie jest glupi, zobacz jaka ma popularnosc :) jest bo nic nie zmieni ! ty nie zaczniesz uwazac ze macki sa dobre itd to tak jak klutnie czy amd czy intel ! bezsens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 W ten wlasnie sposob zakonczyl sie wiecznie nie konczacy sie tasiemiec Macintosh <---> PC Chyba oczekiwalem zbyt wiele :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Ten temat nie jest glupi, zobacz jaka ma popularnosc :) jest bo nic nie zmieni ! ty nie zaczniesz uwazac ze macki sa dobre itd to tak jak klutnie czy amd czy intel ! bezsens nie ma co się żreć. MAC-a i tak nikt kto chce grać nie kupi więc ja daje sobie na wstrzymanie. co uważam napisałem i koniec. Ten temat nie jest glupi, zobacz jaka ma popularnosc :) jest bo nic nie zmieni ! ty nie zaczniesz uwazac ze macki sa dobre itd bezsens no włśnie libero o to mi chodzi maki są dobre ale nie wspaniałe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Ten temat nie jest glupi, zobacz jaka ma popularnosc :) jest bo nic nie zmieni ! ty nie zaczniesz uwazac ze macki sa dobre itd to tak jak klutnie czy amd czy intel ! bezsens To nie jest bezsens Kiedys za czasow 386-486 maki byly o niebo lepsze teraz nie Wtedy stalbym po stronie Makow Kiedys Intel byl lepszy teraz nie kiedys kupilbym sobie Intela i ma P III teraz AMD :) Umiem patrzec obiektywnie i tego oczekiwalem zakladajac ten temat od innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 piece tez nie sa wspaniale. Ale to nei oto chodzi ! kazdy ma zalet ! piec dostepnosc/ cena / latwosc rozbudowy ale tez wady ciagle zmieniajace sie standardy ! zaraz wejdzie serial ata potem ddr II pci x i czlowiek znow bedzie bulil ! Mac tez ma zalety ja onich pisalem na samym poczatku i nie chce mi sie powtazac :) A Thorgal nadal mi nie pokazal pieca z cache l3 2MB szkoda ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biomechanik Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 wiesz jak cos jest do wszystkiego to tak naprawde nie jest dobre w niczym ! Maci sa do grafy sgi do tworzenia animaci i innych dziwolagow zwiazanych z wideo ! a piece heh na powazne to sie na nich nic nie robi ! Ojej Libero....musze Ci powiedziec....ze chyba przemiesciles sie w czasie....bo ja pracuje na Macu...400 i musze Ci powiedziec o ewidentnych plusach takich jak: 1. Jesli chodzi o zawieszanie....rewelacja.....system wali mi sie co kilka razy dziennie. 2. wspaniala mordka(jakis idiota ja wymyslil chyba) ktora po kazdym restarcie smieje sie do mnie....jak to cudownie ze sie zawiesil znowu.... 3. Wielozadaniowosc Maca...czyli....chce drukowac....nie moge projektowac....bo Mac jest zajety w tym czasie........innymi pracami.......no cos tam sobie robi........:-) 4. Otwieram Photoshopa i.........widze co mam na pulpicie...wiec zupelnie nie chcacy moge sie dostac...do innego programu......... 5. Internet....nawet nie wspomne o szybkosci... itd itd....... Wiesz co.......proponuje zmienic nazwe dla Maca..... Najlepiej byloby np. Mac Fack a internet na : Internet Fack Mac Exploder.... bedzie pasowac.... ...a i jeszcze jedno............fajne te lampki ......ostatnie Mac sa fajne.....oklorowe...idt......poczekam na Maca w ksztalcie sedesu....moze wtedy bedzie wart uwagi. A tera koncze bo sie zaraz zawiesi...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 piece tez nie sa wspaniale. Ale to nei oto chodzi ! kazdy ma zalet ! piec dostepnosc/ cena / latwosc rozbudowy ale tez wady ciagle zmieniajace sie standardy ! zaraz wejdzie serial ata potem ddr II pci x i czlowiek znow bedzie bulil ! Mac tez ma zalety ja onich pisalem na samym poczatku i nie chce mi sie powtazac :) A Thorgal nadal mi nie pokazal pieca z cache l3 2MB szkoda ! Ale moge Ci pokazac szybszego PC od szybkiego maka wbrew wykresom z APPLE a jesli mam wydac taka sama cene na Maka i na PC to nawet nie powiem Ci o ile szybszego :) 2, 5, 8 ? :) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 zaskocz mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Ojej Libero....musze Ci powiedziec....ze chyba przemiesciles sie w czasie....bo ja pracuje na Macu...400 i musze Ci powiedziec o ewidentnych plusach takich jak: 1. Jesli chodzi o zawieszanie....rewelacja.....system wali mi sie co kilka razy dziennie. 2. wspaniala mordka(jakis idiota ja wymyslil chyba) ktora po kazdym restarcie smieje sie do mnie....jak to cudownie ze sie zawiesil znowu.... 3. Wielozadaniowosc Maca...czyli....chce drukowac....nie moge projektowac....bo Mac jest zajety w tym czasie........innymi pracami.......no cos tam sobie robi........:-) 4. Otwieram Photoshopa i.........widze co mam na pulpicie...wiec zupelnie nie chcacy moge sie dostac...do innego programu......... 5. Internet....nawet nie wspomne o szybkosci... itd itd....... Wiesz co.......proponuje zmienic nazwe dla Maca..... Najlepiej byloby np. Mac Fack a internet na : Internet Fack Mac Exploder.... bedzie pasowac.... ...a i jeszcze jedno............fajne te lampki ......ostatnie Mac sa fajne.....oklorowe...idt......poczekam na Maca w ksztalcie sedesu....moze wtedy bedzie wart uwagi. A tera koncze bo sie zaraz zawiesi...... no właśnie gdzieś wcześniej podobne żeczy pisałem. trzeba trochę popracować i wtedy ta otoczka wspaniałości znika. PS. ten sedes to extra pomysł bo MAC był by bardziej wielozadaniowy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biomechanik Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 piece tez nie sa wspaniale. Ale to nei oto chodzi ! kazdy ma zalet ! piec dostepnosc/ cena / latwosc rozbudowy ale tez wady ciagle zmieniajace sie standardy ! zaraz wejdzie serial ata potem ddr II pci x i czlowiek znow bedzie bulil ! Mac tez ma zalety ja onich pisalem na samym poczatku i nie chce mi sie powtazac :) ok...zeby pogodzic...nie wazne na czym....wazne co sie robi na kompach..... A Thorgal nadal mi nie pokazal pieca z cache l3 2MB szkoda ! Ale moge Ci pokazac szybszego PC od szybkiego maka wbrew wykresom z APPLE a jesli mam wydac taka sama cene na Maka i na PC to nawet nie powiem Ci o ile szybszego :) 2, 5, 8 ? :) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 To juz zakrawa na cos w stylu Intel vs. AMD (kiedys Commodore vs. Atari) :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 To juz zakrawa na cos w stylu Intel vs. AMD (kiedys Commodore vs. Atari) :mrgreen: no co ty bez krwi się obyło :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 zaskocz mnieIle dajesz kasy ? Tyle co G4 800 z monitorkiem No to bedzie jakies 10000 albo lepiej Dobra mam P4 2,2 100GB, 1G RAM Rambus, Radeon 9700 Mysle ze styknie :) Poczytaj Biomechanika :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 piece tez nie sa wspaniale. Ale to nei oto chodzi ! kazdy ma zalet ! piec dostepnosc/ cena / latwosc rozbudowy ale tez wady ciagle zmieniajace sie standardy ! zaraz wejdzie serial ata potem ddr II pci x i czlowiek znow bedzie bulil ! Mac tez ma zalety ja onich pisalem na samym poczatku i nie chce mi sie powtazac :) A Thorgal nadal mi nie pokazal pieca z cache l3 2MB szkoda ! jak dobrze pamiętam to systemy na amd k6 :) miały cache L3 oraz oczywiście alphy axp pozdro a dokładniej k6 o pieknej nazwie ostry ząbek :) mógł słuzyć do tworzenia zestawów w cache l3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 alphy sie nie licza :) a pozatym one juz i tak nie zyja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 alphy sie nie licza :) a pozatym one juz i tak nie zyja :( A jednak ktos cos znalazl :)) Czytales Biomechanika ? Dobra wypowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 nie wiesz nie zauwazylem ! Btw to ze jeden mac sie pierdzieli to nie znaczy ze wszystkie . Moze policz ile rzeczy sie dzieje z piecem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 nie wiesz nie zauwazylem ! Btw to ze jeden mac sie pierdzieli to nie znaczy ze wszystkie . Moze policz ile rzeczy sie dzieje z piecem :) Ile ? Ja nie mam problemow ale jak ktos ma Durona to sie nie dziwie :) Zamiast wydawac kase na internet to kup sobie procesor ( Przynajmniej Athlona XP:) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 o mnie sie nie mart ze swoim nie mam ! ale jak bys to forum przejzal to co chwila ktos piszczy ze mu cos nie dziala ! a za net nie place wiec zadna oszczednosc ! A xp kupie ! niedlugo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...