Skocz do zawartości
HamP

Cooler Master Aerogate 2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chciałbym się spytać,czy ktoś z Forumowiczów posiada wymieniony w temacie panel,a jeśli tak,to czy mógłby się podzielić wrażeniami? Z góry dziękuję :) (pytam się dlatego,że chyba wszystkie artykuły na ten temat przeczytałem,więc...pora na opinie użytkowników tego forum :D )

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Chciałbym się spytać,czy ktoś z Forumowiczów posiada wymieniony w temacie panel,a jeśli tak,to czy mógłby się podzielić wrażeniami? Z góry dziękuję :) (pytam się dlatego,że chyba wszystkie artykuły na ten temat przeczytałem,więc...pora na opinie użytkowników tego forum :D )

Pozdrawiam

moim zdaniem wszystko ok, ale powinien miec zakres 5-12v a nie 7-12v i jesli juz to powiniem miec zmiane koloru LCD a nie tylko podswietlenie guzika........a tak wszystko OK, bardzo ladne wykonanie i jakosc elementow uzytych do jego wykonania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za pierwszą odpowiedź i czekam na następne :) (między innymi,czy ktoś wie,czy są problemy z umieszczeniem Aerogate 2 w obudowach Chieftec Big Tower ?? Podobno zawadza o drzwiczki...)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z racji,że temacik trochę po[gluteus maximus]dł,a moje pytanko nie doczekało się odpowiedzi :( winduję temat do góry,może jak raz ktoś spotkał się z problemem opisanym w poprzednim post'cie i mi o tym napisze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...