HamP Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Witam! Chciałbym się spytać,czy ktoś z Forumowiczów posiada wymieniony w temacie panel,a jeśli tak,to czy mógłby się podzielić wrażeniami? Z góry dziękuję :) (pytam się dlatego,że chyba wszystkie artykuły na ten temat przeczytałem,więc...pora na opinie użytkowników tego forum :D ) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Witam! Chciałbym się spytać,czy ktoś z Forumowiczów posiada wymieniony w temacie panel,a jeśli tak,to czy mógłby się podzielić wrażeniami? Z góry dziękuję :) (pytam się dlatego,że chyba wszystkie artykuły na ten temat przeczytałem,więc...pora na opinie użytkowników tego forum :D ) Pozdrawiam moim zdaniem wszystko ok, ale powinien miec zakres 5-12v a nie 7-12v i jesli juz to powiniem miec zmiane koloru LCD a nie tylko podswietlenie guzika........a tak wszystko OK, bardzo ladne wykonanie i jakosc elementow uzytych do jego wykonania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamP Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Dziękuję za pierwszą odpowiedź i czekam na następne :) (między innymi,czy ktoś wie,czy są problemy z umieszczeniem Aerogate 2 w obudowach Chieftec Big Tower ?? Podobno zawadza o drzwiczki...) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamP Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Z racji,że temacik trochę po[gluteus maximus]dł,a moje pytanko nie doczekało się odpowiedzi :( winduję temat do góry,może jak raz ktoś spotkał się z problemem opisanym w poprzednim post'cie i mi o tym napisze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 zapraszam do dzialu "MODYFIKACJE" jest tam bardzo obszerny temat na jego temat :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...