Skocz do zawartości
Szymon

gdzie w katowicach kupie monitor - uzywany?

Rekomendowane odpowiedzi

dzieki. Bylem juz na tej stronce i jest jedna 19 eizo. Tylko ze mialbym problem z transportem z krakowa. A allegro obserwuje od tygodnia :D. Moze jeszce ktos? :>

btw w pronoxie jest F95 19" NEC`a za ponad 800 zł. Moglbym jeszce wyczarnowac jakos reszte kasy, ale z tego co widze to ludzie sobie srednio chwala te monitory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazlem strone jakiegos komisu w zielonej gorze. Wyglada to calkiem fajnie, duza oferta uzywanyhc monitorow. Boli to ze to zielona gora i nei zobacze go do poki nie kupie monitora. Ale w umowie , jest jasno i wyraznie napisane ze do 10 dni od zakupu moge odeslac i odstapic od umowy. Co o tym myslicie?

http://www.cnt.zgora.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alwernia jest od krakowa 30 km w strone katowic wiec zostaje ci tylko 40;))

polecam ta firme!! pociagi jezdza i autobusy pewnie tez i pewnie jakiego skumpla z autem znajdzie.

zauwaz ze duzo monitorow tam jest nie uzywanych!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale pamiętaj, że ich strona są mało aktualna !

Najlepiej zadzwonić i zapytać co akurat mają bo oni przywożą towar co tydzień-dwa.

Niedawno byłem u nich i widziałem całe stosy 19-ek i 21-ek, większość w bardzo dobrym stanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no widze wlasnie ze to lakomy kasek ;-/ to kolo krakowa (chociaz w ofercie w zasadzie maja jeden ktory by mnie interesowal :-)). Poki co zadzwonilem do tego komisu, pogadalem pare minut z gosciem. Powiedzial ze wezmie torche monitorow i posprawdza. Potem zadzwonie i spytam co jest do zaoferowania ;>

gie-en-zet: gdyby to byly takie banaly , to bym nie zadawl idiotycznych pytan. JA po prostu sprawdzilem allegro (obserwuje od tygodnia), oraz wszystkie znane mi komisy itd. Dlatego pytam.

BTW; obecnie siedze na 17" z pazdziernika 1997r. wiec chyba cokolwiek kupie , bedzie lepiej(bo jak narazie pytam o minotiry to jest to 99-2001 rok. ). Ale przyznam szczerze ze ta moja 17-tka jestn aprawde swietna jak na swoj wiek. Higscreen MS1779p.

eidt: zadzwonilem do tej alwerii. Maja tylko 21 siemensa, fajne ale za 1100 :-/ nie mam takiej kasy :(. Ten eizo 19' juz wyszedl :-((. czekam na aktualna ofertę na maila.

edit: w pronoxie jest ten NEC 95F 19" za 850 zł. NAd tym tez sie zastanwialem.

ok, dostalem ofertę. Z tego wszystkiego jest sensowna

NOKIA 19” 446 Xpro

IDEALNIE PŁASKI SONY TRINITRON 0,25 1600/1200

110Hz PRZY 1024 2000

729 zł

I jak? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gie-en-zet: gdyby to byly takie banaly , to bym nie zadawl idiotycznych pytan. JA po prostu sprawdzilem allegro (obserwuje od tygodnia), oraz wszystkie znane mi komisy itd. Dlatego pytam.

trzeba bylo zaznaczyc w 1 poscie ze kopales po alegro :D

im wiecej zawiera sie pytan i obserwacji w 1 poscie tym wiecej glupich komentarzy mozna uniknac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra. WYciagnalem kase z pod zeimi :D. Przynajmniej czesc :D

znalazlem

SIEMENS 21”

MCM 21T2

W tym tygodniu tam jakde wplacic zaliczke i cos zarezerwowac, a przed swietami zaraz, bede mial reste kasy i przyjade po monitor. 1100 zł Ale mam nadzieje ze nie bede zalowac :D. Dzieki za pomoc wszystkim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...