Szymon Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Gdzie w katowicach mgoe kupic monitor? Interesuje mnie 19,20 lub 21". Cena okolo 600 zł. Slyszalem ze jest jakis "planet" czy ktos zna podobne instytucje na tym terenie?!? dzieki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesN Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 1. To co prawda poza Katowicami, ale zobacz na www.radiotonalwernia.com (a najlepiej zadzwonić). 2. Często takie firmy sprzedają na allegro. Zobacz tam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 dzieki. Bylem juz na tej stronce i jest jedna 19 eizo. Tylko ze mialbym problem z transportem z krakowa. A allegro obserwuje od tygodnia :D. Moze jeszce ktos? :> btw w pronoxie jest F95 19" NEC`a za ponad 800 zł. Moglbym jeszce wyczarnowac jakos reszte kasy, ale z tego co widze to ludzie sobie srednio chwala te monitory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 znalazlem strone jakiegos komisu w zielonej gorze. Wyglada to calkiem fajnie, duza oferta uzywanyhc monitorow. Boli to ze to zielona gora i nei zobacze go do poki nie kupie monitora. Ale w umowie , jest jasno i wyraznie napisane ze do 10 dni od zakupu moge odeslac i odstapic od umowy. Co o tym myslicie? http://www.cnt.zgora.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Z ogłoszenia!!! np. takiego z gazet.. :/ Boshe :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Alwernia jest od krakowa 30 km w strone katowic wiec zostaje ci tylko 40;)) polecam ta firme!! pociagi jezdza i autobusy pewnie tez i pewnie jakiego skumpla z autem znajdzie. zauwaz ze duzo monitorow tam jest nie uzywanych! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesN Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Ale pamiętaj, że ich strona są mało aktualna ! Najlepiej zadzwonić i zapytać co akurat mają bo oni przywożą towar co tydzień-dwa. Niedawno byłem u nich i widziałem całe stosy 19-ek i 21-ek, większość w bardzo dobrym stanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 sprawdz na alegro aukcje z okolic katowic ... kumpel tak kupil monitsa !!! nie wiem czy tak ciezko bylo na to wpasc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 no widze wlasnie ze to lakomy kasek ;-/ to kolo krakowa (chociaz w ofercie w zasadzie maja jeden ktory by mnie interesowal :-)). Poki co zadzwonilem do tego komisu, pogadalem pare minut z gosciem. Powiedzial ze wezmie torche monitorow i posprawdza. Potem zadzwonie i spytam co jest do zaoferowania ;> gie-en-zet: gdyby to byly takie banaly , to bym nie zadawl idiotycznych pytan. JA po prostu sprawdzilem allegro (obserwuje od tygodnia), oraz wszystkie znane mi komisy itd. Dlatego pytam. BTW; obecnie siedze na 17" z pazdziernika 1997r. wiec chyba cokolwiek kupie , bedzie lepiej(bo jak narazie pytam o minotiry to jest to 99-2001 rok. ). Ale przyznam szczerze ze ta moja 17-tka jestn aprawde swietna jak na swoj wiek. Higscreen MS1779p. eidt: zadzwonilem do tej alwerii. Maja tylko 21 siemensa, fajne ale za 1100 :-/ nie mam takiej kasy :(. Ten eizo 19' juz wyszedl :-((. czekam na aktualna ofertę na maila. edit: w pronoxie jest ten NEC 95F 19" za 850 zł. NAd tym tez sie zastanwialem. ok, dostalem ofertę. Z tego wszystkiego jest sensowna NOKIA 19” 446 Xpro IDEALNIE PŁASKI SONY TRINITRON 0,25 1600/1200 110Hz PRZY 1024 2000 729 zł I jak? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Ja też mam monitor z tej firmy z alwerni, leżak magazynowy. Teraz mija 11 miesięcy odkąd go posiadam i wszystko super, polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Fajny komis jest na Stanisława, jedna z przeczni między Warszawską a 3 Maja (koło adidasa na warszwskiej), może odwiedzić, a i jakbyś kupował to targuj się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 gie-en-zet: gdyby to byly takie banaly , to bym nie zadawl idiotycznych pytan. JA po prostu sprawdzilem allegro (obserwuje od tygodnia), oraz wszystkie znane mi komisy itd. Dlatego pytam. trzeba bylo zaznaczyc w 1 poscie ze kopales po alegro :D im wiecej zawiera sie pytan i obserwacji w 1 poscie tym wiecej glupich komentarzy mozna uniknac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 dobra. WYciagnalem kase z pod zeimi :D. Przynajmniej czesc :D znalazlem SIEMENS 21” MCM 21T2 W tym tygodniu tam jakde wplacic zaliczke i cos zarezerwowac, a przed swietami zaraz, bede mial reste kasy i przyjade po monitor. 1100 zł Ale mam nadzieje ze nie bede zalowac :D. Dzieki za pomoc wszystkim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...