pabloni Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Witam Mam zainstalowane4go Windowsa Xp i nie dawno zainstalowałem sobie linuxa mandarke 9.1 .. Po usunięciu Linuxa pokazuje mi się cały czas szata graficzna LiLO i nie umie tego usunąc chce zeby Xp <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span>ł się tak jak zawsze bez żadnych problemów a niechce robic na nowo instalacji Xp dzięki ..pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 w prosty sposob mozesz np tak: wrzuc plyte z winda rozpocznij instalacje wybierz opcje ze chcesz naprawiac system wybierz ze to ma byc w konsoli odzyskiwania (albo jakos tak) jak juz bedziesz mial prompt wpisz help znajdz posrod polecen 2 ktore odpowiadaja za mbr i boot (nazwy beda dosc oczywiste) wykonaj obydwa i powinno byc gucio p.s. jak wydaje Ci sie to niezrozumiale/za trudne to nawet nie probuj bo cos popsujesz... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Konsola odzyskiwania> FIXMBR i po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...