azyl Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 prosze o pomoc bo joz mnie krew zalewa :evil: posiadam kamere internetowa creative pc-cam 300 1.3MP, po zainstalowaniu sterow komputer za pierwszyjm razem nnie moze otworzyc "mojego komputera" , a kiedy joz go otworzy ( co nastepuje po tym jak sie zawiesi na ok 0.5 min. ) to wszystkie ikony rsa porozwalane, moge je ulozyc odpowiednio ale po uruchomieniu pownym jest to samo. Kamerka jest na usb wiec zainstalowlem servicxe packa , nic to nie dalo, sciagnalem stery ze strony creative.com , tez nic nie dalo :( preosze oi pomoc !!! o co chodzi ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 prosze o pomoc bo joz mnie krew zalewa :evil: posiadam kamere internetowa creative pc-cam 300 1.3MP, po zainstalowaniu sterow komputer za pierwszyjm razem nnie moze otworzyc "mojego komputera" , a kiedy joz go otworzy ( co nastepuje po tym jak sie zawiesi na ok 0.5 min. ) to wszystkie ikony rsa porozwalane, moge je ulozyc odpowiednio ale po uruchomieniu pownym jest to samo. Kamerka jest na usb wiec zainstalowlem servicxe packa , nic to nie dalo, sciagnalem stery ze strony creative.com , tez nic nie dalo :( preosze oi pomoc !!! o co chodzi ????? update zainstalowalem stery na innym kompie (k7s5a duron 1000 ) i sa te same objawy ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Jest moze jakas inna wersja sterownika u producenta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Jest moze jakas inna wersja sterownika u producenta...Jest moze jakas inna wersja sterownika u producenta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 sciagem joz 3 rozne wersje sterow ze strony creative i wszystkie dzialaja tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Sprobuj podlaczyc w innym komputerze i sprawdzic efekt. Bycmoze cos sie gryzie. Poza tym sterownik jest na pewno dla XP? PS. Przepraszam za ten potrojny post, ale mialem lacze max obciazone i jak klikalem, to jakby nie bylo zadnej reakcji... :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 instalowalem je na kompie siostry ( k7s5a duron 1000 ) i te same efekty, stery na 100% do xp bo bylo wyraznie napisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...