mayhen Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 co sądzicie o tej obudowie? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18722494 . ma ktoś ją? Jak umocowana jest tak plexi (chyba ze folia :) ) i jest sztywność. Szukam jakiejś obudowy do 130 zł bez zasiłki na ATX - od 40cm+. Tylko nie wiem na co patrzeć (a na stronach sklepowych/producentów nie ma zdjęć od środka) a ważne jest miejsce, więc pytam sie Was o sprawdzone obudoy z którymi niema problemu jeśli idzie o wnętrze i pojemność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Często handluje budami Mercury, wszystkie mają jedną wadę - jakość wykonania i zasilacze. Po skręceniu i zamontowaniu wszystkich podzespołów do obudowy tej marki często zdarza się jakieś brzęczenie, drgające elementy, itd. Czasem trafiają się w miare dobrze zrobione, ale fakt jest faktem że za małe pieniądze masz ładną budę i dosyć pojemną. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18600438 tak wyglada twoja co napisales w srodku bo to ta sama firma :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 mam ta bude shit nieziemski.... nie brać pod zadnym pozorem tandeta straszna zasilacz zmarł po 2 miechach.... wszystko lata trzeszczy nic do siebie dobrze nie styka przy dwóch dyskach w środku buda normalnie tańczy cieżko ustawić dobrą cyrkulacje powietrza.... ogólnie shit..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0000 Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 miałem MERCURY HALO muszę przyznać była przyzwoita niemiałem problemów zasilaczem ładnie wykonana. Ale do modingu się nienadaje więc zmieniłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...