kielkac Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 wczoraj zrobilem zrzut audio na swojej cdrw lg gce8320b@8400b i jestem mile zaskoczony: 40 X (slownie: czterdziesci razy) przy koncu plyty !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 wczoraj zrobilem zrzut audio na swojej cdrw lg gce8320b@8400b i jestem mile zaskoczony: 40 X (slownie: czterdziesci razy) przy koncu plyty !!!ja na TEAC 40X na koncu wycisnalem 41X :) :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 to ekstra, myslalem, ze tylko ta moja maszyna to takie cudo ..... :) na cd-romku pod koniec mam 7x :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 to ekstra, myslalem, ze tylko ta moja maszyna to takie cudo ..... :) na cd-romku pod koniec mam 7x :mrgreen: NA LG :?: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 to ekstra, myslalem, ze tylko ta moja maszyna to takie cudo ..... :) na cd-romku pod koniec mam 7x :mrgreen: NA LG :?: :lol: taaa, ced-8360 36x... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 to ekstra, myslalem, ze tylko ta moja maszyna to takie cudo ..... :) na cd-romku pod koniec mam 7x :mrgreen: NA LG :?: :lol: taaa, ced-8360 36x... LG 36X@7X :) DOBRE... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...