Skocz do zawartości
$migacz

Jaki aparat cyfrowy za około 2.000 zł ??

Rekomendowane odpowiedzi

dokładnie tak jak w temacie.... jaka firma na co zwrócić uwage gdzie najlepiej kupować jak z gwarancją i dlaczego warto tyle zapłacić ??

Polece Ci Olympus'a UZ 740. Ma matryce ponad 3 mln pikseli, 10-krotny zoom optyczny. W tej cenie nie wiem czy znajdziesz cos lepszego.

W sklepie kosztuje okolo 1.999,00 zl (dzis widzialem reklamowke FotoJokera) ale polecam stronke www.aparaty.ua.pl . Tam cena 1780 zeta. Gosc pewny sprawdzony a dodatkowo masz 2 lata gwarancji (bodajze europejska), bo te kupione w Polsce maja gwarancje 1 rok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... ale polecam stronke www.aparaty.ua.pl . Tam cena 1780 zeta. Gosc pewny sprawdzony a dodatkowo masz 2 lata gwarancji (bodajze europejska), bo te kupione w Polsce maja gwarancje 1 rok.

No ja się przymierzam do zakupu u niego Sonego V1, dla mnie to jest super sprzęcik (nagrody EISA i TIPA w 2003roku) no i 2600zł a nie 3500zł jak w sklepach, ale niestety też nie ~2100zł jak w USA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja się przymierzam do zakupu u niego Sonego V1, dla mnie to jest super sprzęcik (nagrody EISA i TIPA w 2003roku) no i 2600zł a nie 3500zł jak w sklepach, ale niestety też nie ~2100zł jak w USA.

Gosc ma mnostwo pozytywow na Allegro, poza tym kilku przedstawicieli na terenie kraju. Co do cen w USa to bez komentarza. Taki Olympus UZ 750 (choruje na niego) u niego koszt 2.420,00 zeta (w sklepach znacznie wyzej), a w Stanach lekko ponad 400 zielonych :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym polecal za ta cene dobry skaner (pixel by pixel) i do tego dobra lustrzanka za 1500 to kupisz baaardzo dobra lustrzanke i jakos bedzie o niebo lepsza

sam mialem kupowac canona a80 ale sie rozmyslilem i bede lustrzanke kupowal

której części pytania nie rozumiesz ?? masz problemy z czytaniem ??

wszyscy jakoś potrafią odpowiedzieć tylko ty musisz rzucić jakimś shitem... pytam sie o cyfrówke nie o lustrzanke i skanery... skad wiesz ze takowych nie posiadam ?? wkur.... mnie takie coś do granic mozliwośći zasada: konkretne pytanie konkretna odpowiedz wiele by zmieniła na tym forum....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym polecal za ta cene dobry skaner (pixel by pixel) i do tego dobra lustrzanka za 1500 to kupisz baaardzo dobra lustrzanke i jakos bedzie o niebo lepsza

sam mialem kupowac canona a80 ale sie rozmyslilem i bede lustrzanke kupowal

Może chcesz kupić ode mnie. Mam SLR Minolty DynaX 5 + AF28-80mm i 80-210.

jak by nie patrzec aprat uzyskał tytuł LUSTRZANKI ROKU 2002-2003 (nagroda TIPA). Zaproponuj coś :wink:

wiadomo że lustrzanka jeszcze długo nie bedzie do pobicia przez aparat cyfrowy w podobnej cenie, ale nie każdy potrzebuje lustrzanki

$Smigacz - zbieraj na V1, albo załatw ją sobie ze stanów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...