kamerek Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 W poniedzialek zamowilem towary w siriusie i w 4max - we wtorek rano doszla paczka z Katowic (4max.pl) przez servisco.pl a do dzis nie doszlo z siriusa (Wadowice)przez szybkapaczka.pl - pomimo wielkokrotnego kontaktu na gg i email a takze telefonow do firmy kurierskiej! To ja sie pytam - za co klient placi za szybką przesylkę czy za jakis czeski film? Nikt nic nie wie, kurier w kosmosie? nr zamowienie i tracking nie ma ( w siriusie zamawialem mailem - za zgoda firmy) ale poza zapewnieniem ze bedzie dzis paczka nie dostalem zadnego numeru. mowi sie ze liczy sie pierwsze wrazenie - na pewno sirius je wywarl :P Jak tak bedzie dalej to zycze firmie sirius.pl powodzenia - na pewno sie przyda ;) ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 ja zamowilem z siriusie mojego 360W DF w poniedzialek rano i byl juz we wtorek BY POCZTA POLSKA !! :D masz po prostu jakiegos pecha ... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 to nie jest pech ale brak profesjonalizmu - z wadowic do mnie blizej jak z katowic - chyba ze przez NYC to idzie ;) podejrzewam ze albo olewaja to bo nie bylo przez witryne a przez email( no ale zaczalem cale zamowienie 2 tyg temu mailem bo nie bylo na sklepie jednej rzeczy ktora miala nadejsc ale nie nadeszla wiec musialem zmienic zamowienie ta sama droga-mail) albo kurier zagubil albo ... juz nie wiem co ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 To trzeba było z Sirius'a też przez Servisco zamówić to byś szybko dostał a nie teraz marudzisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 To trzeba było z Sirius'a też przez Servisco zamówić to byś szybko dostał a nie teraz marudzisz...A po co jak oni mają teraz promocje, że szybkapaczka za 15zł :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 no wlasnie sie uchciwilem na te promocje Panowie nie marudze ale wdajcie sie w moja sytuacje no buda mi sie grzje bo wentyle mialy przyjsc i wciaz cieplo mam za bardzo - 1 tydz czekalem na pewne towaqry i jak zobaczylem ze nie ma widoku to kupilem gdzie indziej a wentyle zamowielem w siriusie no i masz babo placek :) - kolejny tydzien mija po zamowieniu tego co niby maja na stanie i tez kicha ja rozumiem ze czasem duzo roboty itd - ale jak czegos nie moge ogarnac to sie za to nie biore a jak ktos mnie zwodzi i zwodzi no to lepiej niehc mi nie robi nadziei bo to bardziej wkurza - np text - jutro ma pan juz paczke - no i jutro juz mija a tu nic ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Facet oni maja trasy. Dopuki im nie spasujesz po drodze to zapomnij :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Hehe, ja miałem dokładnie na odwrót. 4max dobrych parę dni (i to Servisco!), a z Siriusa pocztą i było po dwóch dniach... Różnie to bywa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 To trzeba było z Sirius'a też przez Servisco zamówić to byś szybko dostał a nie teraz marudzisz...A po co jak oni mają teraz promocje, że szybkapaczka za 15zł :).Ja odpowiednio pogadasz to i Servisco będziesz miał za 15zł :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 We wtorek o 23.00 złożyłem zamówienie na pamięci [ocz]. W środę o 16.00 dokonałem przelewu. A w piątek miałem już pamięci ... może to wygląda na długo ale imho to jest kórtko ze względu na czas złożenia zamówienia i przelew tak późno [zamówienie realizują dopiero po otrzymaniu przelewu]. Pamiętam jak kiedyś zamówiłem gf4 u nich to na następny dzień miałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Jest jeszcze taka sprawa, ze w Siriusie jak jakis towar jest chodliwy, ale go chwilowo nie maja, to sciemniaja, ze go maja :x (nie aktualizuja w pore strony). Klient zamawia, czeka jak glupi, a oni spokojnie sobie czekaja na dostawe i dopiero wysylaja... Tak bylo z moim FICiem - czekalem grubo ponad dwa tygodnie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 no bez przesadyzmu ;) no ja mam w takim razie dowod na klamstwo bo pani Ewa napisala ze dzis tjw piatek bede mial na pewno na 100% - wiec jesli to jest element ich taktyki to jak mozna traktowac serio takiego kontrahenta? to jest zaden partner w biznesie tylko jakas wielkasciema.pl sp zoo w organizacji ;) ------ EDIT - mam raczej wlasnie podejrzenie ze przesylka wogole nie dotarla do kuriera :( ale buractwo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Ja dostalem z siriusa po tygodniu... ale tylko dlatego ze zapomnialem potwierdzic i po 3 dniach od zlozenia zamowienia zadzwonila do mnie pani z Siriusa i dopiero jak potwierdzilem to wyslali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 no to ja do nich wysylalem potweoirdznie i na gg ich dreczylem i maili w cholere ;) u juz tydzein roboczy minal :) Nie ma to jak szybkosc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 TA firma powinna się nazywać SZybka Sraczka. Mam fatalne dościawdeczenia z szybką paczką, kto jest dłużej na forum powiniem wiedzić o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Pierwszy raz zamawialem na siriusie, ok. 3 tygodni temu >TV-winfasta chwile po zamowieniu i jego potwierdzeniu dostalem telefon od milej pani, upewniajacej sie co do mojego zmowienia towar mIalem na drugi dzien rano, wlasnie szybka paczka -a mieszkam na Mazurach co moge powidziec, tylko pogratulowac a wpadki zdrzaja sie kazdemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 TA firma powinna się nazywać SZybka Sraczka. hehe no tak nie wiemy jescze kto dal ciala sirius zy szybka sraczka ;) zobaczymy niech sie potem dobijają do mnie nie bede czekal na nich specjalnie - kurna siedzialem akurat w domu to moglem poczekac a teraz bede mial caly czas jakies zalatwienia i niech za mna dzwonią bo mi kolejny czas wolny mija na pe do lo nym czekaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 ja z kolei mialem kiedys niemila przeprawe z 4maxem, to prawda ze zamawialem poczta ale ich obsluga klienta i zanim wyslali paczke - TRAGEDIA z tego powodu nie odebralem jej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 wlasnie przyszla paczka ! :) okazlao sie ze dopiero po mojej interwencji w piatek 12 gru wyslano ja dopiero .. No ale Pan z siriusa przeprasza ;) no to ok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 ja w 4max zamawialem trzy razy i za kazdym razem zachowali sie wzorowo. Jedynie Servisco raz dalo du... bo dali paczke sasiadowi, no i sie po 3 dniach zestykowalem jak zobaczylem status przesylki doreczony, a przesylki nie bylo. Dzwonie na ich Infolinie, a oni mowia ze przesylke odebral jakistam pan. To im mowie, ze ich jakiegostampana nie znam i pod moim adresem taki nie mieszka i niech szukaja tej przesylki, albo oddaja siano. Nastepnego dnia zadzwonili do mnie, ze im sie cos pokickalo, bo przesylke wzial pan o nazwisku innym (moj sasiad) i wszystko sie pozytywnie wyjasnilo (sasiadowi sie nie chcialo do mnie podejsc, paczke mial, co za typ hehe). Ale i tak sa (servisco) o niebo lepsi od poczty polskiej, zas 4maxa moge tylko polecic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prondas Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 2 razy zamawiałem w Siriusie Servisco zawsze dochodziło nastepnego dnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 A ja zamowilem w niedziele a w pon wplacilem pieniazki i do dzisiaj cisza, mowa oczywiscie o siriusie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Ja zamawialem raz w Siriusie - zamowienie zlozone w niedziele, paczka byla we wtorek. Ogolnie rzecz biorac nigdy nie mialem problemow z zakupami przez net i doreczaniem paczek przez firmy kurierskie. Kupowalame w 4maxie, Komputroniku, u Angeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Pierwsze moje zamówienie to pamiątki w siriusie jechały do mnie dwa dni. Później zamówiłem całego kompa dla kumpla i te **** nie dość, że żle założyli radiator na proca to jeszcze dali mi klawiaturę Chicony KB-9810 DIN zamiast Chicony KB-9810 PS/2 nawet nie dali przejściówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Ja zamawialem raz w Siriusie - zamowienie zlozone w niedziele, paczka byla we wtorek. Dokladnie ja zamowilem tak samo tylko ze 15 grudnia i do dnia dzisiejszego paczki nie ma.Probuje do nich dzwonic juz od dwoch dni ale wlacza sie jakis koles ma automacie i cos pieprzy o awarii laczy Telekorupcji Polskiej S.A. i na maile tez nie odpisuja. Moje pierwsze wrazenia nie sa pozytywne i wiecej juz tam nic nie zamowie. Bede rowniez odradzal znajomym bo naprawde niepowaznie traktuja klienta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerekz Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 no ja dzis tez dso nich dzwonilem i ten sam automat ;) A wlasnie ma pytanko bo ostatnio zamawialaem mailem a nie przez www a dzis chcialem zamiawac through www i nie moge zaznaczyc opcji "za pobraniem" tylko wysylka na konto" hmm co jest??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Ja zamawialem raz w Siriusie - zamowienie zlozone w niedziele, paczka byla we wtorek. Dokladnie ja zamowilem tak samo tylko ze 15 grudnia i do dnia dzisiejszego paczki nie ma.Probuje do nich dzwonic juz od dwoch dni ale wlacza sie jakis koles ma automacie i cos pieprzy o awarii laczy Telekorupcji Polskiej S.A. i na maile tez nie odpisuja. Moje pierwsze wrazenia nie sa pozytywne i wiecej juz tam nic nie zamowie. Bede rowniez odradzal znajomym bo naprawde niepowaznie traktuja klienta. No wlasnie tjw. a dzisiaj juz 30 XII a te patalachy nie racza nawet odpisac na maila, i caly czas jakis pedal nagrany na sekretarke cos pieprzy bzdury o jakiejs jeba..ej awarii laczy. Szlag mnie juz trafia. Kolezka wlasnie sobie zrobil zestawik przez "konfigurator" za 3000 ale dal sobie spokoj bo nie chce tyle czekac co ja. Ludzie z siriusa czy wy naprawde jestescie poku...wieni !!!!!!????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Widocznkie tak,ja bym się bał zamawiać,całego pc w necie jak potem puł polski na gware jedzie:(,może dlatego że przełałem się i kupiłe z 2 miechy temu pierwszy ras w necie witraki do budy:)paczka za 2 dni:ale w colingu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 dokonalem zakupu w cooling.pl zamowilem wczoraj i dzis po 24 przez Poczte przesylka priorytetowa za 12zl dotarla do mnie ;) a siriusem sie nie moglem skontaktowac od kilku dni - chyba sie urlopuja- szkoda ze tego na www nie napisali - drugi raz mnie sirius "zawiodl" hhe no to raczej bede omijal niech sie wreszcie przeksztalca z o.o. w organizacji w z o.o. bo nie wyrabiaja normalnie - i dzialaja rzeczywiscie "wirtualnie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 z 4maxa do gdyni 2 dni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...