J-A-J-O Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Mam zamiar kupić sobie CHIEFTECa 360W Dual Fan, i mam wątpliwośći czy wytrzyma on mój konfig. Dodam tylko że mam 2 napędy 1 dysk i 7 wentyli w budzie. A i jeszcze jedno, czy 245 zł to dobra cena?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 moim zdaniem pociągnie z zapasem cena w normie zadna rewelacja... standardowa cena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Pociągnie bez problemu i jeszcze zostanie mocy na coś innego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 wystarczy i zostanie jeszcze :) cena w normie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 A na jakim teraz ciegniesz lub na jakim ciagnales (jezeli piszesz z innego kompa) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 no ja też myślałem ze pociągnie ale nie pociągnoł ja zapodam napiecie ponad 1.8v to na 12v mam 11.80 jak nic nie krece to napiecia wzorcowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 no ja też myślałem ze pociągnie ale nie pociągnoł ja zapodam napiecie ponad 1.8v to na 12v mam 11.80 jak nic nie krece to napiecia wzorcowe Wina nie w zasilaczu ale w MoBo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 POwer AMD 11.80V to napiećie tolerancyjne jeszcze.MIerzyłes miernikiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...