srekal34 Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Chcę kupić nową klawiaturę. Zainteresował mnie model Tracer Maybach, ten przewodowy. W tej cenie(80zł) myślę że nie znajdę nic lepszego. Jak sie ta klawiaturka sprawuje? Jakie ma opinie w sieci? Bo nie mogę znaleźć testów. jak macie jakiś to rzućcie linkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Chcę kupić nową klawiaturę. Zainteresował mnie model Tracer Maybach, ten przewodowy. W tej cenie(80zł) myślę że nie znajdę nic lepszego. Jak sie ta klawiaturka sprawuje? Jakie ma opinie w sieci? Bo nie mogę znaleźć testów. jak macie jakiś to rzućcie linkiem. Mam nie narzekam i Polecam........to prawie to samo co Logitech tylko dużooooo tańsze........klawiatura jest wygodna.....chociaż nie używam podstawki......ma programowane klawisze.......rolke do przewijania stron WWW......klawisze do MS Office.......i suwak do regulacji głośności.......jestem bardzo z niej zadowolony....polecam każdemu W tej cenie napewno nie kupisz nic lepszego.....a nawet na tym samym poziomie.....w tej cenie to najlepszy zakup Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Od czasu do czasu korzystam z tej klawiatury. Muszę przyznać że jakość wykonania nie odstaje od Logitech'a. Mnóstwo dodatkowych programowalnych przycisków, ekstra wygląd i głęboka czerń! Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...