Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problemy z dostaniem lakieru do polaczenia mostkow. Znalazlem za to srodek do laczenia tych kresek z tylu szyby samochodowej. Dwu skladnikowy jeden to klej drugi to cos co przewodzi prad. Moje pytanie: Czy ten skladnik bedzie tak samo dobry jak lakier?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

popytaj w sklepach elektronicznych. Ja dorwałem lakier przewodzący od kumpla ale dziś kupiłem własny. Dałem za niego 5 zł a wystarczy na kilkaset (nie przesadzam) procków typu duron/athlon/xp taka 5 g fiolka z lakierem. na XPeka nakładałem wykałaczką 8O i xpek pomyka z 1600+ na 2000+ bez podnoszenia napięcia :twisted:

PS Ten do szyb się nie nadaje :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na bodajże www.amdmb.com podali sposób an zrobienie triku z mnożnikiem bez manewrowania przy mostkach! wystarczy zewrzeć drucikiem dwa piny od spodu (związać je ze sobą cieniutkim drucikiem) i efekt ten sam! (wszystko przed założeniem proca oczywiście - i nie tracisz gwarancji heh :) ) - jeszcze poszukam linka...

heh #1: to było na vr-zone i chodziło o nowe t-bredy :), ale i tak sprawdze...

heh #2: tak... jest tu:> http://www.vr-zone.com/Home/news152/news152.htm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na bodajże www.amdmb.com podali sposób an zrobienie triku z mnożnikiem bez manewrowania przy mostkach! wystarczy zewrzeć drucikiem dwa piny od spodu (związać je ze sobą cieniutkim drucikiem) i efekt ten sam! (wszystko przed założeniem proca oczywiście - i nie tracisz gwarancji heh :) ) - jeszcze poszukam linka...

heh #1: to było na vr-zone i chodziło o nowe t-bredy :), ale i tak sprawdze...

heh #2: tak... jest tu:>http://www.vr-zone.com/Home/news152/news152.htm

z tego co wiem to chodzi tylko o nowe t-bredy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...