keiename Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Mam problemy z dostaniem lakieru do polaczenia mostkow. Znalazlem za to srodek do laczenia tych kresek z tylu szyby samochodowej. Dwu skladnikowy jeden to klej drugi to cos co przewodzi prad. Moje pytanie: Czy ten skladnik bedzie tak samo dobry jak lakier? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 popytaj w sklepach elektronicznych. Ja dorwałem lakier przewodzący od kumpla ale dziś kupiłem własny. Dałem za niego 5 zł a wystarczy na kilkaset (nie przesadzam) procków typu duron/athlon/xp taka 5 g fiolka z lakierem. na XPeka nakładałem wykałaczką 8O i xpek pomyka z 1600+ na 2000+ bez podnoszenia napięcia :twisted: PS Ten do szyb się nie nadaje :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 W obi znalazlem srebrzanke. To taki ni lakier ni farba na bazie srebra wiec prad powinno przewodzic tylko czy bedzi i czy da sie latwo zetrzec :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 wszytko(procz niektoorych klejooff) zchodzi toluenem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Na bodajże www.amdmb.com podali sposób an zrobienie triku z mnożnikiem bez manewrowania przy mostkach! wystarczy zewrzeć drucikiem dwa piny od spodu (związać je ze sobą cieniutkim drucikiem) i efekt ten sam! (wszystko przed założeniem proca oczywiście - i nie tracisz gwarancji heh :) ) - jeszcze poszukam linka... heh #1: to było na vr-zone i chodziło o nowe t-bredy :), ale i tak sprawdze... heh #2: tak... jest tu:> http://www.vr-zone.com/Home/news152/news152.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havranek Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Czy ten skladnik bedzie tak samo dobry jak lakier?Będzie tak samo dobry. Ja tym klejem łączyłem mostki D700 1,5 roku temu i do dzisiaj działa jak szalony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Na bodajże www.amdmb.com podali sposób an zrobienie triku z mnożnikiem bez manewrowania przy mostkach! wystarczy zewrzeć drucikiem dwa piny od spodu (związać je ze sobą cieniutkim drucikiem) i efekt ten sam! (wszystko przed założeniem proca oczywiście - i nie tracisz gwarancji heh :) ) - jeszcze poszukam linka... heh #1: to było na vr-zone i chodziło o nowe t-bredy :), ale i tak sprawdze... heh #2: tak... jest tu:>http://www.vr-zone.com/Home/news152/news152.htm z tego co wiem to chodzi tylko o nowe t-bredy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...