PrestoNq Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 jak chyba wiekszosc ktorzy posiadaja pada wiedza ze pod glupia winda XP jak dodaje sie kontroler gier w moim wypadku PAD z 8 przyciskami to tam sa tylko sterowniki ktore obsluguja do 4 przyciskow chcialbym sobie skonfigurowac to jak nalezy zeby pograc ze wszytskimi ustawieniami nie wiem jednak jak to ominac pada mam firmy DEXA i nie mialem do niego innych sterownikow ??? da sie cos z tym zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestoNq Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 nikt sie nie spoptkal z was z takim problemem ze pod XP nie mozna skonfigurowac pada jak ma wiecej niz 8 przyciskow ? moze jest do tego jakis programik albo latka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 mi pada wykrywa ( manta dual shock 2) ale wibra nie dziala mi w grach mimo ze zainstalowalem wszystko. (w sprzecie nie pokazuje mi ze jest podlaczony pad - dziwne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 ściągnij sterowniki ze strony Dexy, ja mam dual shock Saitek i działają wszystkie przyciski pod win XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...