kulwis Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Otoz mam duzy problem z nabyciem nagrywarki firmy Yamaha. Slyszalem, ze podobno ta firma wycofala sie z produkcji takich napedow. Chodzi mi o naped pod IDE. W ostatecznosci moze byc to naped uzywany. Za wszelkie info z gory serdeczne dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Otoz mam duzy problem z nabyciem nagrywarki firmy Yamaha. Slyszalem, ze podobno ta firma wycofala sie z produkcji takich napedow. Chodzi mi o naped pod IDE. W ostatecznosci moze byc to naped uzywany. Za wszelkie info z gory serdeczne dzieki zgadza sie u mnie tez ciezko o naped tej firmy :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 ja posiadam 16x10x40 model 2100E i powiem że pomimo wycia gorzej od kosiarki przy odczycie plyt nagrywa rewelacyjnie........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 W Polsce z tego co wiem, nie ma juz Yamahy. Wielka szkoda, bo to byl jedyny konkurent dla Plextora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Mialem kiedys Yamaha CRW-8824E - jak na tamte czasy to wypas. Pozniejsze produkty tez chyba byly udane, ale drogie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...