paszczus Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Hej ! Zwracam sie do Was z pytaniem... Otoz mam zamiar kupic sobie jakas plyte glowna, lecz nie mam za duzych mozliwosci finansowych. Posiadam 200 zl, za ktore planuje kupic jakas plyte glowna na Socket A. Kupilem juz sobie ramy firmy TwinMOS DDR 333 mhz i procesor Athlon XP 1700 +. Rozgladalem sie za jakas plyta i znalazlem tego ECS`a: ECS K7VTA3CL KT333 sound, lan, socket A Co o tym sadzicie ? Moze polecicie mi jakas lepsza plyte w podobnej cenie ? Dobrze by bylo, gdyby ta plyta nadawala sie jakos do o/c, bo ta nie bardzo. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 ECS L7S7A2 :))))))))))))))))))))))) doloz te 20zł i ciesz sie owiele wyzsza wydajnoscia a na dodatek swietnymi mozliwosciami o/c :)))))))) mialem i wiem cos o tej plytce ma potencjal :))) zreszta co bede duzo gadal jak chcesz sie wiecej dowiedzisc o tej plytce to poszukaj w przyklejonym topicu o plytach jest odnosnik do tematu o niej :PPPPP pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczus Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Ok, thx. Czekam na dalsze propozycje a ta przemysle !!! Dzieki za odpowiedzi ! Pozdrawiam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 uzywany Epox 8KHA+ za 140pln z nowych to ecs L7S7A2 za 188pln lub jakis tam Asrock na sis748 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 shullet na KT333CF lub AS rock na KT333cf lub na 746FX lub na 748 btw. tego ecs widziałem za 150zł tylko nie wiem czy okrojony czy nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczus Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Ciezko znalesc te plyty co podajecie na allegro :) nie ma niektorych modeli... ale coz :) Kumpel namawia mnie na zakup FIC`a UA13 ... no ale to juz musze dolozyc 130 zl to tej plyty zeby miec nowa ze sklepu :( Warto doplacic? Pozdrawiam ! btw: Na te pytanie z topica tez dalej mozecie odpowiadac :), bede wdzieczny. Pozdrawiam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sOuL Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 ecs l7s7a2 :]]]]]]] czytnik dostaniesz, sprzedasz na allegro i jeszcze taniej Ci wyjdzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Eeee... ja bym żadnych ecs'wó nie brał ja tam wole asrocka i ty polecam K7VT4-4X za ok 170zł lub K7S8XE R3.0 za ok 220zł, co do tej drugiej płyty to jest ona na sis748, a ten chipset wydajnością nie wiele ustępuje NF2 w testach, aha jak byś zdecydował się na K7S8XE to obowiązkowo rewizja 3.0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 A czy AsRock K7S8XE ma dobre możliwości o/c (do Durona 1400)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 jak na allegro kupujesz to szukaj Eoxa 8KHA+, 8K7A+, Abita KR7A ,KX7 (ta widzialem za 220pln) update: mala pomylka 210 plnhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=18760984 KG7 do 120pln to tez spas plyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Abit KX7 jest na KT333. Czy on ma dobre możliwości o/c? Zmiana napięcia proca, mnożniki. Do ilu Mhz ma on szynę na proca w biosie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Abit KX7 jest na KT333. Czy on ma dobre możliwości o/c? Zmiana napięcia proca, mnożniki. Do ilu Mhz ma on szynę na proca w biosie?po takie informacje to na http://www.abit-poland.com/main_welcome.php po informacje niestandardowe to do topiku KX7/KD7 - kiedys byl przyklejony teraz juz nie -trzeba poszukac btw. fsb200 osiagalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 na tym ECSie smigalem na fsb 225 :) a tak wogule to ma szyne do 233 :) oczywiscie po wgraniu odpowiedniego biosiku :) :) pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczus Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Widze, ze zaczeliscie sie ladnie rozpisywac przy tym temacie :) Wlasnie sie dowiedzialem, ze bede mial jakies 300 zl na plyte glowna. Czy w takim razie najlepszym zakupem bedzie FIC UA13 ? Pozdrawiam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Widze, ze zaczeliscie sie ladnie rozpisywac przy tym temacie :) Wlasnie sie dowiedzialem, ze bede mial jakies 300 zl na plyte glowna. Czy w takim razie najlepszym zakupem bedzie FIC UA13 ? Pozdrawiam ! moze uda Ci sie wyrwac cos na Kt600. Np. Epox 8KRA2l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Jak masz 300 zł to inna gadka, szkoda że nie masz 350, bo wtedy to można by było już coś lepszego dostac. Ja jednak wierzę w Ciebie :D :D, że wyrwiesz skąś te 50 zł i chyba byś dostał w tej cenie, FIC AU13, ABIT NF7, ASUS A7N8X, ja bym brał którąś z tych płyt, są one przyszłościowe w porównaniu z tym KT 333 które ktoś ci polecał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 u mnie dostanie tego fica za 290 :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sOuL Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 w proline jest Soltek SL-75FRN2-L na nforce2 za 315 zł... to raczej dobry wybór :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 dokladnie tak samo uwazam jak kolega Soul radzi bierz solteka z proline.pl :) :) pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczus Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Hmm, a nie lepiej FIC AU13 zamiast tego Solteka ? Bo FIC`a moge miec za 290 zl ta kjak kolega Szymon napisal :) Pozdrawiam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 za 300pln jest Soltek KT600R na wgk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczus Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 KGB z tego co czytalem o tym SOLTEK`u KT600R to to jest porazka :) Zastanawiam sie pomiedzy FIC AU13 a Soltek SL-75FRN2-L Pomozcie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 soltek :-) -> wysokie fsb, dobre o/c, zadowoleniu serowie;-) bajerek, ten fic to epox 8rda | prawdopodobnie w jednej ze starszych rewizji.. ale tutaj tylko sobie gdybam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 bier SOLTEKA wypas plyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczus Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Kurde wlasnie chcialem brac ta plyte z proline.pl i widze "wszystkie towary zarezerwowane" :( Ale porazka... to zostaje mi w takim razie za te pieniadze FIC, prawda ? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 ten fic to epox 8rda | prawdopodobnie w jednej ze starszych rewizji.. ale tutaj tylko sobie gdybamMasz rację - gdybasz! Mam to mobo Fic AU13 i fbs jest do chyba 250mhz. Ja lece teraz na 210 i zero problemów, a rewizja 1.2, bios TFA42, mostki w wersji A1 i A3. Polecam, szczególnie jeśli za tyle kupisz. Soltek dobry, ale nie lepszy, a w tym przypadku dla ciebie będzie taniej. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczus Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Kurcze to znow niewiem czy brac tego solteka bo znalazlem jeszcze go za 320 zl + wysylka czy jednak tego fic`a za 290 zl + wysylka... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...