Skocz do zawartości
GoX

Radeon 9800PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 2 pytania:

Po pierwsze ktora z kart Radeon 9800PRO w cenie okolo 2000zl(tak +,- 100 zl, choc gdyby wiecej bylo na minus to nie bede nazekac 8) )

A drugie pytanie brzmi nastepujaco:

Czy lepiej kupic jakiegos najleprzego radeona 9800 czy takiego wlasnie sredniego ale 9800PRO?(Wydaje mi sie ze to drugie ale prosze o konsultacje :P )

No i to tyle, z gory dzieki za odpowiedz, gdyz decyzje musze podjac do poniedzialku :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 2 pytania:

Po pierwsze ktora z kart Radeon 9800PRO w cenie okolo 2000zl(tak +,- 100 zl, choc gdyby wiecej bylo na minus to nie bede nazekac 8) )

A drugie pytanie brzmi nastepujaco:

Czy lepiej kupic jakiegos najleprzego radeona 9800 czy takiego wlasnie sredniego ale 9800PRO?(Wydaje mi sie ze to drugie ale prosze o konsultacje :P )

No i to tyle, z gory dzieki za odpowiedz, gdyz decyzje musze podjac do poniedzialku :roll:

Oj sporo bylo ostatnio takich tematow. A konkluzja? Lepiej kupic sobie Radeon 9800 nonPro od Hercules'a, spokojnie podkrecic go na PRO i zaoszczedzic w kieszeni 500 zeta :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DARES NAPISAŁ

Oj sporo bylo ostatnio takich tematow. A konkluzja? Lepiej kupic sobie Radeon 9800 nonPro od Hercules'a, spokojnie podkrecic go na PRO i zaoszczedzic w kieszeni 500 zeta

Zgadzam się z tym w 100% , -zobacz tu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=50255

znajdziesz wszystko co chcesz wiedzieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...