j.h.hudy Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 zainstalowalem windowsz xp ze zintegrowanym sp1 i zdziwilem sie ze nie wolalo o stery do usb2??!! wchodze na menadzer urzadzen i nie ma zadnego zultego wykrzyknika!(pozatymi od drukarki i od dzwieku) ale czemu nie ma czegos takiego jak bylo w zwyklym windowsie xp, a mianowicie pisalo ze jest jakis tam usb 2.0 rot hub czy jakos tak. a teraz nie pokazuje nic.... tylko uniwersalny kontrolel hosta oraz rozszerzony kontroler hosta, a wiec skad mam wiedziec czy windows wykryl usb2.0 jak usb2 a nie jako np. 1.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 U mnie bylo to samo po zainstalowaniu WinXPSP1. Prawdodpodobnie standardowe sterowniki USB 2.0 zostaly umieszczone w bazie. Nie mam jak sprawdzic, jak pracuje USB, bo nie mam zadnego urzadzenia, na ktorym moznaby bylo odczuc roznice pomiedzy USB 1.0 a 2.0 - ale wydaje mi sie, ze wszytko jest OK. USB 2.0 Root Hub moze sie teraz nazywac Glowny koncentrator USB - sa takie 4. A moze to ten Rozszerzony kontroler hosta USB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 taraz nastepne pytanie... czy windows ze zintegrowanym sp1 ma juz wylaczonege windows mesengera?? bo mi sie nie zainstalowal ale to dobrze 8) dodam ze tego windowsa z sp1 instalowalem na poprzedniego windowsa bez sp1 i z wylaczonym mesengerem dzieki programowi xp antyspy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 XP z SP1 ma włączonego messengera. Skoro dokonywałes aktualizacji poprzedniej wersji systemu to windows skorzystał z ustawien zainstalowanego systemu i nie dokonywał aktualizcji usunietych składników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...