wujo Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 wiecie co to moze byc ze jak cos kopiuje z dysku na dysk to straszne mam trzaski podczas sluchania muzyki nie mam pojecia co to moze byc dyski mam podlaczone pod raida 0_0 abit kx7 333raid sound blaster 5.1 platinum 2 dyski baracuda 120g 7200obr ceach 8mb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 ogolnie to ja mam zupelnie inny sprzet: epox 8rda+, 2 dyski caviara bez raida, audigy i tez intensywnie dyski pracuja to trzeszczy, moze sie szyna pci zapycha? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 juz kilka osob z live/audigi mialo takie problemy ,podobno pomaga jakies ustawienie w biosie lub analogoczne w win ,ale nie pamietam co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujo Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 no moze pomoga lecz nie wiem jak juz wszstkiego probowalem nie wiem o co chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujo Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 nie macie zadnego rozwiazania na moj problem poniewaz jestem juz zielony wszystko probowalem i nic nie darady z tym gownem zrobic co za kicha ten raid zaluje ze go kupilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...