k4rol Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 cześć, czy jest jakaś nakładka, aby Narrator w WinXP czytał polskie texty?? Jest niby Sam ale on czyta tylko po angielsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Jakby byl, to napewno bylby niezlym lektorem... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4rol Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Jakby byl, to napewno bylby niezlym lektorem... :lol: chodzi mi o to aby coś czytało mi polskie teksty. Zamiast patrzeć na ekran lepiej niech ktoś lub coś to przeczyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Wybacz, wole czytac sam teksty, niz zeby taki robot Sam mi je czytal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...