Smartek Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Licze na wasza pomoc, jaka kupic teraz i w miare rozsadnej cenie? :) Slyszalem duzo dobrego o myszkach Logitecha z serii MX, co o tym myslicie? Moze jakas microsoftu czy jak? :) pozdro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 taaa Logitech MX700 = wypasik nie mowiac juz o MX900 8) co do Microsofta sie nie wypowiadam bo nie wiem. A tak OT: nie wiem co dla Ciebie znaczy wyrazenie "rozsadna cena" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=24993 >> Do podpisów nie wolno wstawiać obrazków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MentoR! Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 POLECAM ci Microsoft Intelli mouse explorer 3.0a http://gamers.istore.pl/ 125 zl naprawde wypas myszka ... uzywa ich wiekszosc pro gamerow (CS,q3 i inne)naprawde polecam do gier fpp strzal w 1000 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 a ten logitech MX-700 to chyba tani nie jest widzialem go gdzies za 75 Euro to bedzie okolo 350-400, ponadto to myszka radiowo-optyczna a te w wyniku zaklocen moga sie zacinac. Kolejny minus to baterie, jakos nie przekonuja mnie te wymienione elementy. Ja bym tam wolal nie eksperymentowac z radiowymi wynalazkami. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 a ten logitech MX-700 to chyba tani nie jest widzialem go gdzies za 75 Euro to bedzie okolo 350-400, ponadto to myszka radiowo-optyczna a te w wyniku zaklocen moga sie zacinac. Kolejny minus to baterie, jakos nie przekonuja mnie te wymienione elementy. Ja bym tam wolal nie eksperymentowac z radiowymi wynalazkami. :lol:mylisz sie ;] zaklocen nie ma zadnych, bateri nie ma - jest AKUMULATOR, myszka chodzi idealnie i jest warta swojej ceny pozatym LOGITECH - klasa sama w sobie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 a ja tam i tak nie mam przekonania do bezprzewodowych ;) :? pomijam juz przycianania i zaklocenia bo te czasy juz minely a jezeli nie to mijaja :) ale ladowanie akumulatorow czy wymiana baterii nie nie to nie dla mnie po co sobie robic dodatkowe "problemy" a gdzie ja z ta mycha bede "latal" przeciez nie bede siedzial 3 metry czy wiecej od kompa bo kursora na ekranie nie zobacze :lol: zreszta chocby 300 pln za gryzonia (nie mowiac o 500 pln) to toim zdaniem troche za duzo chocby nie wiem jaka ona byla :? :/ osobiscie chce zakupic MX310 a wrazeniami podziele sie jak bede ja mial w lapce SMARTEK USUN OBRAZEK Z PODPISU :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 zaklocen nie ma zadnych, bateri nie ma - jest AKUMULATOR, myszka chodzi idealnie i jest warta swojej ceny pozatym LOGITECH - klasa sama w sobie :] wrecz przeciwnie akumulator bateria to bez roznicy, dlatego napisalem bateria OGOLNIE, akumulator to jest bateria, w opiniach pisza iz na dodatek laduje sie bardzo dlugo 5-10 godzin u wiekszosci, wiec jak padnie to masz myszke z glowy... zaklocenia sa i wystarczy poczytac opinie np w sklepie benchmark, a czy jest warta? niektorzy pisza o scieraniu sie o tym ze jest ciezka no to ja nie wiem czy jest warta 350 zlotych. Generalnie im drozsze i bardziej zaawansowane rzeczy tym mniej warte swojej ceny a nie bardziej, z prostego powodu bo technika i nowinki kosztuja, dla mnie taka myszka to jak sluchawki bezprzewodowe, pic na wode i tyle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 a ja wlasnie klika mz Logitech CORdless Desktop MX: Myszka MX700 i klawiaturka bezprzewodowa ! Komfort jest nieamowity, myszka idealnie lezy w dloni, jest dokladan jk zadna inna jaka mialem w doni!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Komfort jest nieamowity, myszka idealnie lezy w dloni, jest dokladan jk zadna inna jaka mialem w doni!! To jest bardzo względne pojecie, wiesz nie trudno byc happy ze sprzetu za 4 banki, a co do dloni to sa rozne, meska jest inna np od kobiecej itd itp wiec byc moze pasuje idealnie do Twojej dloni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 a ten logitech MX-700 to chyba tani nie jest widzialem go gdzies za 75 Euro to bedzie okolo 350-400, ponadto to myszka radiowo-optyczna a te w wyniku zaklocen moga sie zacinac. Kolejny minus to baterie, jakos nie przekonuja mnie te wymienione elementy. Ja bym tam wolal nie eksperymentowac z radiowymi wynalazkami. :lol: Kosztuje 330zł, a używane na allegro są po 230-260zł. MX700 na pewno się nie zacina, wiem bo mam taką i gram w CS'a, czy BF1942 (a początkującym nie jestem :) Baterie nie są minusem. Standardowe starczają na ok. 40-45 godzin ciągłej pracy, ale zawsze można kupić o większej pojemności i starczą spokojnie na tydzień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 wrecz przeciwnie akumulator bateria to bez roznicy, dlatego napisalem bateria OGOLNIE, akumulator to jest bateria, w opiniach pisza iz na dodatek laduje sie bardzo dlugo 5-10 godzin u wiekszosci, wiec jak padnie to masz myszke z glowy... Bzdura. Pełne ładowanie starczające na dwie doby pracy zajmuje chyba niecałe 2 godziny (MX700). Ładowanie starczające na jeden dzień, to kilkanaście minut. Zawsze można mieć dwa komplety akumulatorków i zmieniać co tydzień. zaklocenia sa i wystarczy poczytac opinie np w sklepie benchmark, a czy jest warta? To są opinie warte tyle co zeszłoroczny śnieg, bo pisane przez ludzi widzących takie myszy wyłącznie na sklepowych półkach. Wystarczy samemu trochę pograć, by wyśmiać te opinie. niektorzy pisza o scieraniu sie o tym ze jest ciezka no to ja nie wiem czy jest warta 350 zlotych. Jest warta. A ciężar nie przeszkadza. Generalnie im drozsze i bardziej zaawansowane rzeczy tym mniej warte swojej ceny Hehe, większej bzdury dawno nie słyszałem. Może powiesz, że Mercedes też nie jest wart swojej ceny, bo jest drogi i zaawansowany? Pomyśl trochę, bo na razie się ośmieszasz. a nie bardziej, z prostego powodu bo technika i nowinki kosztuja, dla mnie taka myszka to jak sluchawki bezprzewodowe, pic na wode i tyle... To jest właśnie opinia kogoś kto nie ma większego pojecia o czym pisze. Zarówno słuchawki jak i myszy bezprzewodowe kupowane są ze względu na ogromny komfort użytkowania jaki zapewniają. Nie plącze się kabel, nie ma niebezpieczeństwa, że ściągniesz mysz ze stołu zaczepiając nogą za kabel (co się czasem zdarza). No i 8 przycisków naprawdę się przydaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Bzdura. Pełne ładowanie starczające na dwie doby pracy zajmuje chyba niecałe 2 godziny (MX700). Ładowanie starczające na jeden dzień, to kilkanaście minut. Zawsze można mieć dwa komplety akumulatorków i zmieniać co tydzień. A to niby po czym okresliles? DLatego ze sam ja masz? Widzisz ja nie mam jej wcale i miec nie musze aby sie wypowiedziec, poniewaz moje slowa to byly jedynie przytoczone slowa 10-15 opinii innych majacych te myszki, wiec napisz to im nie mnie :wink: ... To są opinie warte tyle co zeszłoroczny śnieg, bo pisane przez ludzi widzących takie myszy wyłącznie na sklepowych półkach. Wystarczy samemu trochę pograć, by wyśmiać te opinie. Tak, jak wyzej, pewnie Twoja opinia jest najtwojsza to juz wlasciwie wystarczy aby dalej nie czytac a jeszcze ten tekst o ludziach widzacych takie myszy na sklepowych polkach niezly, zrobil na mnie wrazenie, w kazdym badz razie "pogadajmy" dalej Jest warta. A ciężar nie przeszkadza. To czy cos jest warte to jest pojecie wzgledne a ciezar czy przeszkadza to tez wzgledne pojecie, mnie sie podobaja murzynki Tobie nie musza... jesli lubisz ciezkie myszki to pewnie nosisz nokie 450 dla VIPow naturalnie :wink: Hehe, większej bzdury dawno nie słyszałem. Może powiesz, że Mercedes też nie jest wart swojej ceny, bo jest drogi i zaawansowany? Pomyśl trochę, bo na razie się ośmieszasz. Naturalnie ze tak, to wlasnie ze po prostu nie umiesz czytac, Mercedes jest proporcjonalnie mniej wart niz np Fiat Cinquecento, bo jest drozszy 20 razy a lepszy 5, jak tego nie kapujesz no to sorry Winnetou, a to ze ktos kupuje Mercedesa robi to dlatego ze go na to stac, jednakze proporcjonalna wartosc chocby nie wiem co jest mniejsza... To tak jakbys sobie teraz kupil XP1700+ i XP3200+ ceny "troszke" inne a procesor tylko dwa razy szybszy... To jest właśnie opinia kogoś kto nie ma większego pojecia o czym pisze. Zarówno słuchawki jak i myszy bezprzewodowe kupowane są ze względu na ogromny komfort użytkowania jaki zapewniają. Nie plącze się kabel, nie ma niebezpieczeństwa, że ściągniesz mysz ze stołu zaczepiając nogą za kabel (co się czasem zdarza). No i 8 przycisków naprawdę się przydaje Ogromny komfort, 8O wow, przez chwile to sie poczulem jak w stargate'ach no i nie ma niebezpieczenstwa 8O wooooooooow :lol: :lol: :lol: 8 przyciskow Ci sie przydaje, no coz sa rozne zboczenia :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...