phranz Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 ma pytanie odnosnie kosztow wyslyski bo na ich stronie nie jest to jasno wyjasnione. Ile one wynosza calkowicie (za pobraniem i bez) oraz mam pytanie co do jakosci swiadczonych przez nich uslug, jak dostarczaja przesylki - moze ktos mial z nimi problemy ?? I drugie pytanie co by nie zasmiecac forum. Czy do katod z tej serii: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=5355...f33305f424c5545 dodawany jest od razu inwerter ? I jak one swieca ? - moze ktos je ma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred216 Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 1. Za pobraniem - 14,64+12,20 bez 14,64 2. jest inwerter na 2 katody co do świecenia http://www.tweak.pl/artykul/sunbeam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 proline nie wysyla nic poczta wiec to co na stronie to ściema ! wiem bo niedawno kupowalem ! za wyslanie gf3 ti kurierem wzieli ~25zl ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 ale chociaż nie zgubili nie zniszczyli nie ukradli paczki !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 nie no na dostawe nie mozna nazekac !! ogolnie firma jest spoko, nigdy nie bylo z nia problemow ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranz Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 a jak jest z samym zamowieniem? Po jakim czasie jest realizowane, np. jesliw wplacam z mbanku to kiedy wsyla paczke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 a jak jest z samym zamowieniem? Po jakim czasie jest realizowane, np. jesliw wplacam z mbanku to kiedy wsyla paczke?Boshh, wszystko masz napisane w regulaminie. Jak dobrze pamietam realizuja zamowienia do godziny 18, jak maja pieniadze od Ciebie na koncie to wysylaja. Przelew idzie zalezy: z mbank na mbank odrazu, z pko na mbank pare godzin. Szczerze jestem zadowolony z uslug Proline poniewaz: zamowilem o godz 21 w czwartek. Zaraz telefon do mnie z potwierdzeniem [jest 21!! a o ni pracuja do 18 how sweety :D] piatek -> dostaja pieniadze i wysylaja do mnie, sobota -> Nowy Abitek jest juz u mnie :) Przy okazji mozesz sledzic droge przesylki, gdzie aktualnie sie znajduje ;). A koszt przesylki taki jak mial byc, czyli 14,64 przy wplacie na konto. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 a jak jest z samym zamowieniem? Po jakim czasie jest realizowane, np. jesliw wplacam z mbanku to kiedy wsyla paczke?ja mialem tak wyslalem zamowienie w srode w nocy i w czwartek juz dzwonili do mnie a w piatek juz paczka u mnie bylo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 ja w lutym u nich bralem plyte moja obecna. w czwartek jakos tak zadzwonilem przed poludniem, za 1h telefon czy jest all okej i czy to ja zamawialem :) piatek jeszcze sie dobrze nie obudzilem, godz 10.30 kurier zawital z paczka :) otwieram i patrze 8O ale steropianu nawalili :) ogolnie wporzadku jest firma :) tylko mnie troche oszukali, bo do plyty byl plecak MSI ktory gdzies chyba zginal :| bo ja go nigdy nie zobaczylem :| ale da sie im to wybaczyc, bo plyte kupilem 70 zł taniej 8O niz w innych sklepach :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 ja gdybym nie zapytał sie to bym nie dostał przjesiówki na zasilanie do segatea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranz Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 a jak jest z samym zamowieniem? Po jakim czasie jest realizowane, np. jesliw wplacam z mbanku to kiedy wsyla paczke?Boshh, wszystko masz napisane w regulaminie. Jak dobrze pamietam realizuja zamowienia do godziny 18, jak maja pieniadze od Ciebie na koncie to wysylaja. Przelew idzie zalezy: z mbank na mbank odrazu, z pko na mbank pare godzin. Szczerze jestem zadowolony z uslug Proline poniewaz: zamowilem o godz 21 w czwartek. Zaraz telefon do mnie z potwierdzeniem [jest 21!! a o ni pracuja do 18 how sweety :D] piatek -> dostaja pieniadze i wysylaja do mnie, sobota -> Nowy Abitek jest juz u mnie :) Przy okazji mozesz sledzic droge przesylki, gdzie aktualnie sie znajduje ;). A koszt przesylki taki jak mial byc, czyli 14,64 przy wplacie na konto. Pozdrawiam. to u nich jest napisane - to wiem :) lecz chcialem się spytać o wasze opinie na temat ich uslug :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 troche gorzej jest przy reklamacjach, wysyłasz do nich na swój koszt, a oni odsyłają na swój po naprawie, np. w komputroniku w obie strony na koszt komputronika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 no wlasnie pare dni temu kupilem u nich karte graf. i sobie tak po prostu padla... Jak przeczytalem temat o skargach na sklepy itp to boje sie im tam wysylac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 no wlasnie pare dni temu kupilem u nich karte graf. i sobie tak po prostu padla... Jak przeczytalem temat o skargach na sklepy itp to boje sie im tam wysylac...spokojnie :) nie ma obaw, sam jeszcze nie wysylalem (odpukac :) ), ale proline to pozadna firma :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Firma tak, ale o serwisie sie naczytalem... i sam mialem rozmowe z serwisantem, ktory mi powiedzial zebym sciagnal patche do gierek do obslugi nowych kart graficznych (Przy NFSU ten GF4Ti4200 to jest dziadek)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranz Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 wlasnie dzis ok, 14 przyszla do mnie paczka z proline - ja wiem ??: 35x35x25 cm :] a w srodku byly dwie katody :] co ciekawe bylo strasznie nawalone styropianu oraz takie diwe folie, a w nich... dwie instrukcje do Segate Baracuda - jete w woreczkach :] bylo cos jeszcze.. jakis proszek hyh, na opakowaniu napisane UnitPak - nie wie ktos co to jest (napisane jest tylko aby tego nie jesc... :) ), taki biale granulki i sproszkowane :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Hehe w krótce rozwiążą się nasze problemy z wysyłaniem paczek i serwisem, wszystkie te jaja przez to, że się nie mieścimy i nie można więcej ludzi było zatrudnić - teraz paczki na spedpol szyły koło pierwszej w nocy - masakra :lol: sam muszę na thermalrightach i danger denie siedzieć ;) Ale nowa siedziba w drodze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 phranz: to silikon do odciagania wilgoci chyba :P Ja dzisiaj chyba wysle ta karte :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...