PrestoNq Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 nie wiem czemu ale nie chce isc wiecej jak 270/513 ??? hmm... czy to moze byc kwestia biosu ??? widze ze niektorzy maja na tych kartach ponad 300/600 a ja tak malo podciagnolem z nominalnego 250/500 oto link do tego modelu ktory ja posiadam http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/...n.asp?pro_id=36 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 i po czym poznajesz ze to juz koniec krecenia jest napisz coś wiecej co ci sie dzieje i w ogóle sprawdz jak jest przesmarowana sprawdz napiecia na agp zobacz co jest ciepłe wszysko napisz co i jak i w tedy pogadamy aha i jeszcze czym gkręcisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ...a jak chłodzisz tą karte. Może dodaj jakieś radiatorki, wentylatorki, wc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 napisz jakie masz pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Z albatronami bywa róznie, z tego co czytalem co niektore kreca sie wysmienicie inne zas bardzo slabo ale 550 - 580 na pamieciach powinienes wycisnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Albatron-y dobrze krecace sie jak sa na pcb ti4600 i maja pamieci BGA , dobre karty obok SUMA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 miałem dokladnie taka tylko 64mb ramu.pamieci hynix 4ns.bez radiatorów pamiec pracowała stabilnie na ok 615mhz,z radiatorami ok 620mhz. rdzen był dosyc srednio podkrecalny 290mhz :? po szliofowaniu gpu i wymianie białej pasty na srebrna chodził na 303. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...