wrobsipl Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Niestety nie mam możliwości postawienia sobie neostrady ( tpsa twierzdzi że nie opłaca im się robic łączy dla kilku noe). Czy mam jakąś alternatywe wmiare tanią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Tak. Postaw sobie telegraf. Albo przynajmniej podaj gdzie mieszkasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Tak. Postaw sobie telegraf. Albo przynajmniej podaj gdzie mieszkasz.Wiesz co twoje wypowiedzi ostatnio mnie zmiataja :) Tak serio to jak mieszkasz w malej miejscowosci (na co moze wskazywac to ze tepsa nie chce zostawiac dla kilku neo.. - to prawdopodobnie alternatyw nie masz... :( - polska rzeczywistosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 tak jak mówisz w małej i co nic nie można zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Może podaj jenak tę miejscowość. Nie będę zgadywał czy jesteś w pcimiu dolnym czy w azerbejdżanie na prowincji gdzieś. Abonament na złotą kulę się skończył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...