mikaelus Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Słuchajcie, mam pytanie jak najtaniej dostać się do Kopenhagi? Promy są stosunkowo drogie jak na 2 dniowy wyjazd :/ Kursują tam może jakieś autokary??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Autokarem do kopenhagi - żartujesz :lol: o Crystianii myslisz, mój przyjacielu? trzeba sie spieszyć - podobno od pierwszego stycznia mają ja zamknąć ;-( byłem tam z pięć razy. zawsze zbierałem kilku kumpli i jechaliśmy samochodem przez niemcy. mijasz berlin ringiem i kierujesz się na prom w rostoc ( tip: kupuj bilet w jedną strone - 20 euro za furę i 5 osób, wracając omiń terminal z prawej strony - nie sprawdzają naklejek ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 dołączam się do pytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...