wilczek Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Kurcze cos dziwnego dzieje mi sie na jednej partycji :/ calkowity jej rozmiar to 7.89 Gb, pliki zajmuja na niej okolo 3 Gb wolnego miejsca zostaje 28 mb :/ wyczyscilem kosz, uzylem tego calego Oczyszczania dysku, nawet go defragmentowalem ale dalej jest niby 20 mb wolnego miejsca :/ najgorsze jest to ze na tej partycji mam windowsa i format raczej nie wchodzi w gre :| partycja jest NTFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 wylacz przywracanie systemu - jak nie wiesz jak to uzyj najpopularniejszej opcji na tym forum i na bank sie dowiesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 problem w tym ze to nie to :] a nawet gdyby to przy oczyszczaniu dysku kasowane sa punkty przywracania systemu :) problem zaczol sie po uruchomieniu 3DSMax'a z 1700 mb wolnych na dysku zrobilo sie po jakis 5 minutkach 22 mb :/ i tak jush zostalo :| win nie moze sprawdzic nawet tego dysku teraz bo wyskakuje komunikat ze nie mozna dokonczyc sprawdzania dysku :| jak jush wczesniej apisalem przywracanie systemu mam wylaczone wiec to nie to :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Może to być jakis błąd na dysku, sprawdz dysk poleceniem : CHKDSK x: /f gdzie x to litera dysku z systemem. Na pytanie czy ma dokonać sprawdzenia dysku przy ponownym uruchomieniu systemu potwierdzasz i dajesz restart systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 zobacz jakiej wielkosci masz plik wymiany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...