Skocz do zawartości
kabull

Co wami kieruje....

Rekomendowane odpowiedzi

Najwazniejsza jest jakość cena ma mniejsze znaczenie , oczywiscie na sprzet mam jesli kupuje ograniczona ilosc kasy ale za to co mam biore to co jest najlepsze nawet jesli w tej cenie moge miec cos np szybszego/pojemniejszego z ze sprzetem np audio wychodze z zalozenia ze lepiej kupic uzywany sprzed np 1-2 lat (albo lepiej) z wyzszej polki niz nowy z nizszej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakość -> serii mojego proca szukałem ponad dwa tygodnie.

nie był drogi więc 20% róznicy w wartości nie miało znaczenia.

jakośc i cena -> wszędzie był dostępny 8rda+, więc szukałem dobrej ceny

oryginalność -> obudowy proliant 3000 nie kupisz w żadnym ze sklepów na CAŁYM świecie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

jak najlepsza jakość za jak najmniejszą cene .

czegos takiego nie ma. Albo okreslona jakosc za jak najmniejsza cene, albo jak najlepsza jakosc za dana cene.

ja kieruje sie moja subiektywna ocena, czy dany sprzet bedzie dzialal u mnie stabilnie. szukam rzeczy tanszych (ale nie najtanszych) ktore bedzie sie dalo tweakowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

jak najlepsza jakość za jak najmniejszą cene .

czegos takiego nie ma. Albo okreslona jakosc za jak najmniejsza cene, albo jak najlepsza jakosc za dana cene.

.

jak to nie ma :lol:

wybierasz sobie np x grafe naj jakosci i kupujesz ja za jak najmniejsze pieniadze proste jak kółko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepsza jakosc za jak najmniejsza cene + najlepsza wydajnosc za najmniejsza cene + to co jest najkorzystniejsze pod wzgledem wydajnosc/cena dlatego np gf4ti4200 za 369 :)msi czy p4p800

I to potem procentuje - np procek juz trzeci rok mu leci a nie narzekam na brak wydajnosci

pamieci samsunga niby 266 a na 412 biega :) itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak juz wiem co potrzbuje kupic nowego to zbieram kase jak juz mam pewna kwote to szukam w ustalonym przedziale cenowym najlepszego pod wzgledem wydajnosci/jakosci sprzetu i kupuje, tak wiec cenawydajnosc(jakosc),a jak wygram w totka to bede kupowal wg. gadzetow i opakowania w razie czego jak bedzie kiepskie to bedzie mnie stac zeby wyzucic i kupic nowe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi