kabull Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Podczas wyboru sprzetu. Cena marka jakość itp. Podobny topick pewnie jusz był ale wszystko sie zmienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Cena/jakość :P To co najlepsze, za jak najmniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Jakość. Tylko i wyłącznie. Cena się praktycznie nie liczy (oczywiście w granicach zdrowego rozsądku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Najwazniejsza jest jakość cena ma mniejsze znaczenie , oczywiscie na sprzet mam jesli kupuje ograniczona ilosc kasy ale za to co mam biore to co jest najlepsze nawet jesli w tej cenie moge miec cos np szybszego/pojemniejszego z ze sprzetem np audio wychodze z zalozenia ze lepiej kupic uzywany sprzed np 1-2 lat (albo lepiej) z wyzszej polki niz nowy z nizszej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 jak najlepsza jakość za jak najmniejszą cene . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 jakość -> serii mojego proca szukałem ponad dwa tygodnie. nie był drogi więc 20% róznicy w wartości nie miało znaczenia. jakośc i cena -> wszędzie był dostępny 8rda+, więc szukałem dobrej ceny oryginalność -> obudowy proliant 3000 nie kupisz w żadnym ze sklepów na CAŁYM świecie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Jakośc przedewszystkim , ale cena też ważna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Jakośc przedewszystkim , ale cena też ważna. popieram ! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Jakość bardzo ważna, ale cena również. Też wolę kupić coś z wyższej półki sprzed kilku lat niż tanie nowe [ciach!]o (np. monitor). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Jakość. Tylko i wyłącznie. Cena się praktycznie nie liczy (oczywiście w granicach zdrowego rozsądku). moje zdanie na ten temat brzmi podobnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 jak najlepsza jakość za jak najmniejszą cene .czegos takiego nie ma. Albo okreslona jakosc za jak najmniejsza cene, albo jak najlepsza jakosc za dana cene. ja kieruje sie moja subiektywna ocena, czy dany sprzet bedzie dzialal u mnie stabilnie. szukam rzeczy tanszych (ale nie najtanszych) ktore bedzie sie dalo tweakowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 jakośćcena ale w miare możliwośći ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 jakosc i wydajnosc idzie w parze z cena tak wiec i jedno nie istnieje bez drugiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 a ja sie wychyle... ostatnio skladalem kompa.. ograniczenia sztuk 2. pkt1. kasa pkt2. kolor = czarny ... reszta nie wazna ;] za X pieniedzy mialem kupic "czarny komputer" :) No ale co zrobic ... klient placi, klient wymaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Jakość i image firmy, skojarzenia jakie z nią mam. Np. raczej nie kupiłbym płyty microstara (MSI) ani asusa, bo nie przepadam za tymi firmami; wiem, że są dobre, ale ich nie lubię. Ot, małe skrzywienie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 jakosc cena na 2 miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Ja wolę raz zapłacić więcej żeby później na dłużej starczyło. Tak np. było z moim TV :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 jak najlepsza jakość za jak najmniejszą cene .czegos takiego nie ma. Albo okreslona jakosc za jak najmniejsza cene, albo jak najlepsza jakosc za dana cene. . jak to nie ma :lol: wybierasz sobie np x grafe naj jakosci i kupujesz ja za jak najmniejsze pieniadze proste jak kółko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 :roll: przede wszystkim funkcjonalnosc - bo co mi po dobrej cenie lub najwyzszej jakosci jak bedzie brak np 1/3 funkcji jakie ma sprzet konkurencyjny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Wszystko ma śmigać-miła odmiana po poprzednim złomie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 dla mnie najwazniejsza jest jakosc/cena np. nie kupilbym pamieci ocz z wiadomych powodow :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Ja to co ??? Ładne opakowanie <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Dla mnie najważniejsza jest jakość, ale jeszcze czasem zwracam uwagę na gwarancję [np. u Eizo mam 3(albo 5)letnią door-to-door]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 najlepsza jakosc za jak najmniejsza cene + najlepsza wydajnosc za najmniejsza cene + to co jest najkorzystniejsze pod wzgledem wydajnosc/cena dlatego np gf4ti4200 za 369 :)msi czy p4p800 I to potem procentuje - np procek juz trzeci rok mu leci a nie narzekam na brak wydajnosci pamieci samsunga niby 266 a na 412 biega :) itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 ja szukam najlepszego towaru za sukmę jaką dysponuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Dla mnie liczy się cena/wydajnośc. Jakość to zupełnie inna beczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 A dla mnie OC/cena/kolor laminatu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 cena/wydajnośc,jakość :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 jakość/wydajność/cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 jak juz wiem co potrzbuje kupic nowego to zbieram kase jak juz mam pewna kwote to szukam w ustalonym przedziale cenowym najlepszego pod wzgledem wydajnosci/jakosci sprzetu i kupuje, tak wiec cenawydajnosc(jakosc),a jak wygram w totka to bede kupowal wg. gadzetow i opakowania w razie czego jak bedzie kiepskie to bedzie mnie stac zeby wyzucic i kupic nowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...