qpa111 Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Lagier - nie moda nie robilem. choc bawilem sie w to ale tylko z olowkiem, i przez przypadek zmodowalem procka do mobile AXP - pokickaly mi sie mostki l12 z l5 8) ogolnie plyta wariowala po tych 225 mhz.... jakies hierogliwy mialem zamiast typu procka w poscie... albo 0 mhz.... pozniej nawet resety biosu nie pomagaly... dopiero wyjecie procka i wepchanie starego ATB 1ghz (AXIA - @ 1470mhz :D ), wtedy dopiero odpalila. na szczescie 1700+ sprawny do dzis... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Eeee jak mam dysk na SATA (maxtora 80gb sata 8mb cache) to powinienem tego shackowanego brac - czy nie będzie problemów ??- teraz mam jakiegoś starego (powyżej 0,5 roq) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 No i lipa... U mnei update biosa sie udal. Mam NF7 Rev2.0 kolega ma NF7 rev 1.2 i u niego sie update nie udal (update pod windowsem na bios D1.0) zrobil update i czarny ekran.... W jaki sposob to naprawic slyszalem ze abity mozna razem podlaczyc w jakis sposob zeby bios naprawic czy ktos wie w jaki sposob to zrobic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 mam nadzieje, ze nie uzyliscie tego samego biosu dla dwoch roznych wersji plyty... tak mozna... procedura nazywa sie Hotflash. A procedura wyglada tak: 1.Odpalasz kompa bootdiskiem, z dobrym Biosem. 2.Kiedy jestes w DOSie, przy wlaczonym komputerze wyciagasz DOBRA kosc BIOS i zastepujesz ja ZLA. 3.Uruchamiasz AWDFlash lub FlashBios (w zaleznosci od wersji plyty) 4.Przeprogramowujesz BIOS. Powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 No i lipa... U mnei update biosa sie udal. Mam NF7 Rev2.0 kolega ma NF7 rev 1.2 i u niego sie update nie udal (update pod windowsem na bios D1.0) zrobil update i czarny ekran.... W jaki sposob to naprawic slyszalem ze abity mozna razem podlaczyc w jakis sposob zeby bios naprawic czy ktos wie w jaki sposob to zrobic ? dobra dobra a czy Twoj kolega nie sciagnal aby przypadkiem biosa do rev 2.0??? Bo ten shackowany do ktorego dawalismy linki jest wlasnie do rev 2.0 :!: Lagier - nie moda nie robilem. choc bawilem sie w to ale tylko z olowkiem, i przez przypadek zmodowalem procka do mobile AXP - pokickaly mi sie mostki l12 z l5 ogolnie plyta wariowala po tych 225 mhz.... jakies hierogliwy mialem zamiast typu procka w poscie... albo 0 mhz.... pozniej nawet resety biosu nie pomagaly... dopiero wyjecie procka i wepchanie starego ATB 1ghz (AXIA - @ 1470mhz ), wtedy dopiero odpalila. na szczescie 1700+ sprawny do dzis... jak nie robiles to zrob wez druciki i ognia 10 min roboty a zobaczysz jaka roznica :!: TUTAJ masz linka do tego jak zrobic tego moda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 No i lipa... U mnei update biosa sie udal. Mam NF7 Rev2.0 kolega ma NF7 rev 1.2 i u niego sie update nie udal (update pod windowsem na bios D1.0) zrobil update i czarny ekran.... W jaki sposob to naprawic slyszalem ze abity mozna razem podlaczyc w jakis sposob zeby bios naprawic czy ktos wie w jaki sposob to zrobic ? dobra dobra a czy Twoj kolega nie sciagnal aby przypadkiem biosa do rev 2.0??? Bo ten shackowany do ktorego dawalismy linki jest wlasnie do rev 2.0 :!: No wlasnie chyba tak zrobil .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 No i lipa... U mnei update biosa sie udal. Mam NF7 Rev2.0 kolega ma NF7 rev 1.2 i u niego sie update nie udal (update pod windowsem na bios D1.0) zrobil update i czarny ekran.... W jaki sposob to naprawic slyszalem ze abity mozna razem podlaczyc w jakis sposob zeby bios naprawic czy ktos wie w jaki sposob to zrobic ? dobra dobra a czy Twoj kolega nie sciagnal aby przypadkiem biosa do rev 2.0??? Bo ten shackowany do ktorego dawalismy linki jest wlasnie do rev 2.0 :!: No wlasnie chyba tak zrobil .... no to masz odpowiedz na swoje pytanie :/ Ludzie czytajcie najpierw dokladnie watki a nie wybrane slowa :!: A pozniej "placz" bo komp nie dziala :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Ten OC Bios 1.0 EQuito & Mickey Padge jest do NF7-S 2.0 ..pisze wyraźnie ..Czy ktokolwiek go testował? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 No i lipa... U mnei update biosa sie udal. Mam NF7 Rev2.0 kolega ma NF7 rev 1.2 i u niego sie update nie udal (update pod windowsem na bios D1.0) zrobil update i czarny ekran.... W jaki sposob to naprawic slyszalem ze abity mozna razem podlaczyc w jakis sposob zeby bios naprawic czy ktos wie w jaki sposob to zrobic ? dobra dobra a czy Twoj kolega nie sciagnal aby przypadkiem biosa do rev 2.0??? Bo ten shackowany do ktorego dawalismy linki jest wlasnie do rev 2.0 :!: No wlasnie chyba tak zrobil .... no to masz odpowiedz na swoje pytanie :/ Ludzie czytajcie najpierw dokladnie watki a nie wybrane slowa :!: A pozniej "placz" bo komp nie dziala :evil: Nie moja plyta wiec ja sie nie martwie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 no dobra to rozumiem ze mimo ze mam teraz 2.0 i zawale 1.0 to plyta mi nie umrze? A wyzsze FSB mam gwarantowane? Na Epoxie kolegi puszczalem procka asynchro 230 i wstawał u mnie ma problmy juz kolo 220 i niewazne czy to sync. czy async. .. czy to moze byc wina biosu? Mam ladowac bez obawy d10? Pamieci kingstone'a 400 to raczej pojda na te 230 czy cus ... niby maja napisane cl3 :) ale ida u mnie 2.5-3-3-11 przy fsb 215 a przy 200 nawet 2-3-3-11 ... pozatym nie wiem jak uwas ale jak ja ustawie 2.9 na memorki w biosie to mam 2.99 - 3.01 nawet :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 no dobra to rozumiem ze mimo ze mam teraz 2.0 i zawale 1.0 to plyta mi nie umrze? A wyzsze FSB mam gwarantowane? ... ... Mam ladowac bez obawy d10? nie masz tego zagwarantowane... czesc "przetaktowywaczy" uzywa bios'u d10, poniewaz jedynie on daje mozliwosc uzywania mnoznikow 9, 10 i 10.5 powyzej 222FSB z CPU Interface Enabled. poza tym raczej niczego innego tobie nie zagwarantuje... co wiecej, po rozych forum kraza opinie, ze starsze egzemplarze NF7-s rev2 nie wspolpracuja z tym biosem tak, jak te pierwsze... nie wiem ile w tym prawdy, ale tak napisalem dla spokoju :-) laduj bez obaw. Pamieci kingstone'a 400 to raczej pojda na te 230 czy cus ... niby maja napisane cl3 :) ale ida u mnie 2.5-3-3-11 przy fsb 215 a przy 200 nawet 2-3-3-11 ... pozatym nie wiem jak uwas ale jak ja ustawie 2.9 na memorki w biosie to mam 2.99 - 3.01 nawet :o nforce2 generalnie nienawidzi cas3, zatem lepiej probuj najwyzej cas2.5... tyle, ze np. w moim przypadku 230FSB cas2.5 11-3-3 = 217FSB cas2 11-2-2... zatem czasem nawet nie warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Ten OC Bios 1.0 EQuito & Mickey Padge jest do NF7-S 2.0 ..pisze wyraźnie ..Czy ktokolwiek go testował? No ja wczoraj z lekkim drzeniem serca go zapodalem Flashowalem na 19stke spod windy Operacja zakonczona poprawnie :) Wyniki : - oczywiscie 10 & 10.5 z CPU int. en. slicznie smiga i proc na dziendobry chodzi na 10x240 :D - Corsairy na Hynixach 4,3 ns W KONCU poszy tak jak u innych userow czyli 2.5-3-4-6 przy FSB 240 i CPU int. en. - macierz sie nie posypala :lol: i tu mialem najwiecej obaw, ale spoko ... wyniki w HDTach`u jakby lekko mniejsze, ale nie wiem czy to nie jest zwiazane z reorganizacja dysku w miedzyczasie (3 zamiast 2 partycji i sporo danych przybylo), dzisiaj bede jeszcze testowal Sandra Generalnie biosik WYPAS :!: Bede walczyl o 10x250 i nic wiecej do szczescia nie trzeba :D thx for shorty2001 za info i namiary 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 nie masz tego zagwarantowane... czesc "przetaktowywaczy" uzywa bios'u d10, poniewaz jedynie on daje mozliwosc uzywania mnoznikow 9, 10 i 10.5 powyzej 222FSB z CPU Interface Enabled. poza tym raczej niczego innego tobie nie zagwarantuje... co wiecej, po rozych forum kraza opinie, ze starsze egzemplarze NF7-s rev2 nie wspolpracuja z tym biosem tak, jak te pierwsze... nie wiem ile w tym prawdy, ale tak napisalem dla spokoju :-) laduj bez obaw.ja płyte kupilem niedawno 12dni temu .. normalnei byla z biosem 19 to jest ABIT NF7 2.0 bez S .. biorąc pod uwage ze kupilem ja niecale 2 tyg. temu nie chcialbym zeby potem jechała do serwisu na 3 tygodnie i na swieta zostane bez kompa .. pozatym on oglnie daje mozliwosc wiekszego FSB czy tylko na mnoznikach 9, 10 i 10.5 .. bo mi nawet na 6 czy 8 powyzej 222 nie postuje .. P.S: A tak wogole to jak go flasciach!e to tylko dac /f i smiga? bo coraz wiecej osob pisze ze spod windy flasciach!e wygodniej tak? a pewnie wogole? ja jestem zwolennikiem dosa do flashowania :> P.S2: Tak wogole to ja cieńki w te klocki nei jestem ale sie stykuje zeby mi mobo nie odeszlo do krainy wiecznych snow :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 - macierz sie nie posypala :lol: i tu mialem najwiecej obaw, ale spoko ... wyniki w HDTach`u jakby lekko mniejsze, ale nie wiem czy to nie jest zwiazane z reorganizacja dysku w miedzyczasie (3 zamiast 2 partycji i sporo danych przybylo A do poprawnej pracy potrzebowałeś ustawienia "EXT-P2P's Discard Time" na 1 ms :?: Ta opcja jest w zhackowanym biosie d10? Z tego co czytałem to ten zhackowany ma "tylko" podmieniony bios do kontrolera Silicon :? Aha, sprawdziłeś czy nie ma problemów poprzez rozpakowanie jakiegoś dużego archiwum do dwóch miejsc i porównanie ich? Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty2001 Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 nie masz tego zagwarantowane... czesc "przetaktowywaczy" uzywa bios'u d10, poniewaz jedynie on daje mozliwosc uzywania mnoznikow 9, 10 i 10.5 powyzej 222FSB z CPU Interface Enabled. poza tym raczej niczego innego tobie nie zagwarantuje... co wiecej, po rozych forum kraza opinie, ze starsze egzemplarze NF7-s rev2 nie wspolpracuja z tym biosem tak, jak te pierwsze... nie wiem ile w tym prawdy, ale tak napisalem dla spokoju :-) laduj bez obaw.ja płyte kupilem niedawno 12dni temu .. normalnei byla z biosem 19 to jest ABIT NF7 2.0 bez S .. biorąc pod uwage ze kupilem ja niecale 2 tyg. temu nie chcialbym zeby potem jechała do serwisu na 3 tygodnie i na swieta zostane bez kompa .. pozatym on oglnie daje mozliwosc wiekszego FSB czy tylko na mnoznikach 9, 10 i 10.5 .. bo mi nawet na 6 czy 8 powyzej 222 nie postuje .. Wystarczy czytac ze zrozumieniem :? Wejdz tu (juz raz podawalem link'a do tego topic'u): NF7/NF7-S v2.0 modified bios v1.0. Tytul topic'a a takze jego zawartosc - czesc pogrubiona na czerwono - mowi nam wszystko. Tak, na tym bios'ie powinienes uzyskac wysokie FSB / poprawne dzialanie komputera z CPU Interface: Enabled przy FSB wyzszym od 225 - stabilnie i mnoznikach 10x, 10.5x. Nalezy liczyc sie z tym, iz jest to pierwszy bios a co za tym idzie ma inne bledy, ktore to w nowszych jego wersjach zostaly poprawione (niekoniecznie musza sie one ujawniac). P.S: A tak wogole to jak go flasciach!e to tylko dac /f i smiga? bo coraz wiecej osob pisze ze spod windy flasciach!e wygodniej tak? a pewnie wogole? ja jestem zwolennikiem dosa do flashowania :>Kiedy cofamy sie do bios'u 1.0 z nowszych jego wersji: awdflash.exe snf7d_10.bin /py /sn /cd /cp /cc /f /R P.S2: Tak wogole to ja cieńki w te klocki nei jestem ale sie stykuje zeby mi mobo nie odeszlo do krainy wiecznych snow :>Ehm, nie ryzykujesz, nie masz. Ja tam juz od ponad czterech tygodni jestem bez plyty :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 A do poprawnej pracy potrzebowałeś ustawienia "EXT-P2P's Discard Time" na 1 ms :?: Ta opcja jest w zhackowanym biosie d10? Z tego co czytałem to ten zhackowany ma "tylko" podmieniony bios do kontrolera Silicon :? Aha, sprawdziłeś czy nie ma problemów poprzez rozpakowanie jakiegoś dużego archiwum do dwóch miejsc i porównanie ich? Pozdrawiam, 8O 8O 8O No nie pomyslalem ze jak dziala wogole to nie znaczy ze dziala dobrze ... przetestuje dzisiaj i jakby co to dam znac i sie chyba :cry: jak sie okaze ze cus nie tak ... EXT-P2P's Discard Time nie ma w tym biosie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Ehm, nie ryzykujesz, nie masz. Ja tam juz od ponad czterech tygodni jestem bez plyty :wink:hehe a to mnie pocieszyles ... a czemu mozna wiedziec jestes bez MOBO? z powodu d10? :) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Ehm, nie ryzykujesz, nie masz. Ja tam juz od ponad czterech tygodni jestem bez plyty :wink:hehe a to mnie pocieszyles ... a czemu mozna wiedziec jestes bez MOBO? z powodu d10? :) :twisted: raczej plyty nie uszkodzisz przez sam flash biosu. chyba, ze wykonasz go niepoprawnie. np. u mnie bios zmienia sie prawie co kilka dni. wedruje od d10 do d20 i po drodze nawet d17, d18 i d14 i spowrotem bardzo czesto. musisz tylko pamietac, ze: 1. NAJPEWNIEJ jest dokonac tego AWDFlash'em spod DOS'u; 2. nie robic tego na przetaktowanym systemie; 3. nie probowac flash biosem od rev1.1 plyty rev2.0 4. dodac parametr, /F ale to juz zostalo wspomniane wczesniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 to czemu pisza ze powrot po 1.4 do 1.0 jest niemozliwy ? a pzoatmy moze te nowe kosci sie nie nadaja dla starego biosa czy cos .. :/ nie wiem .. w sumie i tak wiem ze sflasciach!e ten bios :)) tylko sie cykam i zbieram moc :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Jezeli ktos chetny do testu nowego biosa to there U go http://www.pctuning.cz/titulnistrana/ovlad...tID=246&LayID=2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 to jest bios do rev 1.x a nei do 2.0 looknij w temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 to czemu pisza ze powrot po 1.4 do 1.0 jest niemozliwy ? a pzoatmy moze te nowe kosci sie nie nadaja dla starego biosa czy cos .. :/ nie wiem .. w sumie i tak wiem ze sflasciach!e ten bios :)) tylko sie cykam i zbieram moc :> nie bylbys pierwszym, ktory po d1.4 wraca do d1.0. zadna drama sie nie wydarzy, musisz jedynie pamietac o prawidlowej procedurze. a nawet jezeli przez przypadek nie uzyjesz parametru /F to i tak zadna tragedia. dostaniesz jedynie komunikat w AWDFlash, ze BIOS jest zabezpieczony przed zapisem i niemozliwe jest jego "nadpisanie". sprobuj w koncu i przestan jeczec :) bios ten ma kilka niedociagniec, jak np. bledy w raportowaniu o temperaturach, ale nic na tyle powaznego, co wyslaloby twoj komp w kraine snow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Yyy, sorry. Nie zlookalem dokladniej :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpa111 Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Lagier - ok w sobote/niedziele sie pobawie jak narazie samym L12 modem, bios zostaie w spokoju, ew. 20 zapodam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 hacked d10 rulezZ > wiem coś o tym i tylko patrzeć "jak rośnie" FSB :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 sprobuj w koncu i przestan jeczec :)nie jęcze :P zmienie zmienie .. ale jeszcze pozbieram moc :> na razie zapodalem se zalmanka na NB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 No i d.u.p.a. blada :cry: :cry: :cry: Macierz nie zachowuje się poprawnie :evil: . . Wytestowanie polegało na rozpakowaniu alphy Dooma3 (ok 350 Mg i b. duzo plikow) Mniej więcej w połowie wyskakuje błąd odczytu dysku .. można to dalej popchnąć, ale archiwum nie zostanie rozpakowane do konca poprwnie. Co więcej, przy probie kasowanie też występuje taki error, aczkolwiek dane daja się kasować. Zapodałem 20stkę na tego 10d i sytuacja wróciła do normy .. alpha normalnie się rozpakowała, żadnych błędów .. I'am very unhappy :cry: [/i][/code] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 wlasnie kilka godzin temu zrobilem flash do d10 i zgadnij co... ? dziala :-) ale niestety i tak nic to nie zmienilo... max 240fsb przy 11-3-3 cas2.5 single channel i do tego jedna kosc... ale komp stabilny przy prime95... moj nowy mushkin jest jakby do bani :-) vdimm mod w drodze... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 No i d.u.p.a. blada :cry: :cry: :cry: Macierz nie zachowuje się poprawnie :evil: I'am very unhappy :cry: [/i][/code] przykro mi stary... chyba dlatego Equito usunal z readme twierdzenie, ze bios ten jest wolny od "sata corruption" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 bachus a wczesniej jakie fsb miales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...