v1ru5 Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 witam, posiadam Geforca 4200 MSI (TD64) agpx4 non VIVO, w poblizu złącza video na pcb jest taki mały układzik scalony Philipsa, mam pytanie co to za układzik i czemu jest na jednych geforcach a na niektórych go nie mam. Kolega ma analogiczną karte tylko ze Leadteka agpx8 i takiego układzika nie ma( jest puste miejsce na płytece). Pomyślałem że być może ten układzik jest zintegrowany z GPU w kartach x8 ale nie bo widziałem geforca 4200 agpx8 z tym układzikiem, wiec w gpu nie jest on zintegrowany. Wszystkie wymienione karty miały tv-out i wyjscie DVI wiec czym sie różniły te ze scalakiem Philipsa od tych bez?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 obsluguje wyjscie TV-OUT jest to Philips SAA-7002 lub 7004 lub inne takie tam a co chcesz go wylutowac? :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 a nie ma go na kartach ktore maja wewnetrzny uklad NVxx tez z Philipsem sa teoretycznie lepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 hehe, nie chce go wylutowywać, tylko mi kumpel opowiadał że kupuł geforce ti4200 bez VIVO(nazwy nie pamiętam) i okazało się że tam jednak VIVO jest bo i stery wykryły i progs do obsługi i nagrywał filmy na kompa i działało. Mialem cichą nadzieję ze u mnie też sie walneli z kartą i ten robaczek philipsa to VIVO, ale chyba niestaty nie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Robaczek z VIVO to chyba SAA-7008, jesli masz osemke to musi byc ten Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...